Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Zwaar verliefd – Chantal van Gastel.

Zwaar Verliefd

  • Uitgever: The House of Books
  • Nederlands
  • 9789044327052
  • Paperback

Achterklep:

‘Eigenlijk zijn mijn vriendinnen en ik net Sex & the City. Al heb ik in geen tijden seks gehad. En die stad waarin ik woon is ook niet echt New York of zo. Sommigen zouden het misschien een dorp noemen. We zijn trouwens ook maar met z’n drieën, maar ik weeg in mijn eentje wel net zoveel als Carrie en Samantha bij elkaar. Dat compenseert die ontbrekende vierde vriendin dan weer wel.’

Aan het woord is Isa, een jonge dierenarts die worstelt met haar gewicht, haar werk en de liefde. Helemaal nu ze als een blok is gevallen voor Ruben, de ontzettend aantrekkelijke eigenaar van een labrador waar ze een levensreddende actie bij heeft uitgevoerd. Maar hoe zorgt ze er nou voor dat hij net zo gek op haar wordt als op zijn hond?

Mijn mening:

Een echte feelgood boek, lekker luchtig als je geen zware boek wilt lezen. Vind het zelf altijd heerlijk om feelgood te lezen na een zware boek ervoor.

Dit boek is ook nog eens verfilmd. Ondertussen al op dvd en op Videoland. Een tik van mij is dat ik graag de boek ervan wil lezen. Zo groeit mijn tbr ook best wel snel en duurt het vaak een eeuwigheid voor ik de verfilming ervan zie.

Heb de auteur al heel lang op Facebook en was echt wel tijd om haar boek te lezen. Raad deze boek wel aan als je van clices houdt. Gelukkig zit er in het boek best wel humor. Ook verdrietig momenten inverband met honden. Daar had ik wel een klein brokje in mijn keel want dat kwam dichtbij.

Ben wel benieuwd naar haar andere boeken van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *