Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Zomertijd – Suzanne Vermeer.

3849816

achterklep:

Wanneer de schoolvakantie aanbreekt, komen Koen en Isabel in de problemen met de opvang van hun dochter Bibi. Om een week te overbruggen voordat ze zelf met vakantie kunnen, brengen ze Bibi op aanraden van een vriendin naar een zomerkamp. Elke dag bellen ze met hun dochter om zichzelf gerust te stellen. Totdat ze zelf een telefoontje krijgen dat Bibi is verdwenen. Een grootscheepse zoekactie levert niets op. Dan blijkt dat ze ontvoerd is en dat Isabel een hoge persoonlijke prijs moet betalen.

eigen mening:

Het verhaal begint rustig met een gezin uit Bussum.  Ze komen voor een dillema te staan zodra de grote zomervakantie aanbreekt, de au pair gaat op wereldreis met haar vriend. Ze laten haar naar Friesland gaan naar een kinderhotel in Sneek.  Bibi heeft het daar erg naar haar zin.

Maar dan gebeurd er iets waar elke ouder bang voor is. Bibi is spoorloos verdwenen. Wat is er met haar gebeurd? Isabel de moeder van Bibi heeft een goede baan en politie in de provincie kamt het hele kinderhotel uit. Ze gaan zelfs kijken driepunt Gorredijk, Tijnje. De politie in Heerenveen is op de hoogte. Op een bepaald moment komt het onderzoek vast te zitten. Isabel en Koen zijn radeloos en machteloos. Zullen ze Bibi op tijd vinden? Ondanks Isabel een belangrijke opdracht heeft gekregen op haar werk?

Als je eenmaal in het boek zit leest het als een trein. Veel spannende momenten maar ook sommige momenten lopen niet echt en gaan dan hak op de tak werken met de personages van politiemensen tot de privé detective.

Het is wel een goed boek om te gaan lezen en hij pakt je ook. Je zit wel gespannen te lezen om te weten hoe het afloopt. De laatste hoofdstukken vond ik nogal opvlakkerig, te snel afgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *