Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Young Adult Event bij Van der Velde Drachten – 15 mei 2019.

4eccd710-67f0-11e9-830a-67a6537d9bac-rimg-w526-h274-gmir6348736468142075239.jpg

Hallo lieve lezers.

Na lange tijd geen YA Event is geweest, was het na lange tijd eindelijk er weer. Dat werd dan ook best wel flink gevierd. Er waren verschillende activiteiten te doen. Myrthe Spiteri was de hoofdgastspreker van de avond. Zij is een echte girlboss van de uitgeverij Blossom Books. Waar ik al een paar boeken van heb gelezen.

Er waren bij de verschillende activiteiten ook boeken te winnen. Helaas tot nu toe niks gewonnen maar dat geeft helemaal niks.

Als je een boek kocht dan kreeg je ook nog eens een goodiebag erbij. Ik heb namelijk een boek gekocht op de tweedehands afdeling van mijn favoriete boekenwinkel. Goh dat wisten jullie ook nog niet dat zij mijn favoriete boekenwinkel waren.

Dit was de goodiebag, een Engels boek van Jay Kristof had eerst iemand anders want ik kreeg de Engelse versie van Hof van Doorns en rozen. Deze trilogie heb ik namelijk al gelezen. Heb er gelukkig iemand anders blij mee kunnen maken en kreeg van haar dit boek. Wanneer ik eruit ga lezen is nog een andere vraag. Het moet een goed boek zijn aan reviews te lezen.

Heb er weer een hele lading boekenleggers erbij gekregen. Gelijk opruiming van boekenlegers gedaan en paar aan vriendin gegeven. Welke ik nu meerdere keren dubbel had. Kan zij nu ook tenminste een normale boekenlegger gebruiken.

fotos komen van Van der velde Drachten af van hun facebook. Als je goed oplet zie je mij er ook meerdere keren op staan(zoals best wel vaak is bij deze avonden).

Was echt ontzettend leuk om Myrthe te ontmoeten na haar lang te volgen op instagram, juist omdat ze erg open is in haar uitgeverij en wat er allemaal bij komt kijken met vertalingen.

Het was weer een leuke avond. Kijk dan ook weer uit naar de volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *