Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wreed – Mel Wallis de vries.

Wreed

Achterklep:

Wreed is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel! Wat als je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt en er niemand meer is om je te helpen? Langzaam en verward komt Danielle bij bewustzijn. Ze is geblinddoekt en vastgebonden op een bed. In de kamer voelt ze de aanwezigheid van een ander. Ze smeekt haar ontvoerder om haar te laten gaan, maar wat ze ook zegt, de kidnapper zwijgt. Dan voelt ze plotseling iets kouds en scherps. Danielle beseft dat de nachtmerrie nu pas echt is begonnen. Komt ze hier ooit levend uit? Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerauteur van dit moment. Haar thrillers Vals, Verstrikt en Klem zijn meermaals bekroond en superspannend.

Mijn mening:
Een heerlijke thriller voor de jeugd. Gaat om een meisje van zestien dat voor het eerst op wintersport gaat. Daar begint het allemaal mee.

Boek word ook verteld vanuit de dader die je niet kent of wie het maar is. Word het duidelijk wie de dader is of blijft het een verassing?
Het is een heerlijk boek om te lezen en even in een andere sfeer te zitten tussen de andere boeken.
Zou zeker meer boeken van deze auteur willen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *