Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrapup: November en December 2023.

Hallo lieve lezers.

We zijn ondertussen alweer in 2024. Tijd voor de komende twee maanden om te bespreken wat ik heb gelezen. Eigenlijk zou ik mijn project Samen staan we sterk! ook kunnen mee rekenen bij November als gelezen. Heb hem zelf ook als proeflezer gelezen Twee maal. Zijn jullie benieuwd?

November:

Nazi's in Amerika

Een boek over onbekende en bekende nazi’s dat wist te vluchten. Hoe lang ze buiten schot bleven en zelfs bij de CIA en FBI werkte. Project Paperclip wordt er ook in benieuwd en de vele vuchtwegen terwijl de joodse bevolking helemaal geen kant op konden na de bevrijding. Het is nogal een schrille contrast als je het niet allemaal weet. Het boek is al wat ouder. Toen ik het uit had direct op Vinted gezet en was no time verkocht.

Erik of het kleine insectenboek:

Erik of het klein insectenboek

Een echte klassieker onder de boeken, had hem al heel lang in huis en bleef maar liggen. Had hem dan ook best wel snel uit. Heb ook nooit de film gezien. Het was dus helemaal nieuw voor mij. Mijn editie was van Nederland Leest! het was een vermakelijk boekje om te lezen. De gedichten en de liedjes waren erg leuk. Volgens mij heb ik dit boekje ondertussen ook op de stapel verkoop gezet maar staat er volgens mij nog niet op. Genoeg boeken nog wat erop kan gezet worden.

De redding:

De redding

De mannelijke Danielle Steel noem ik deze auteur. man wat een boek over een jongetje dat vermist raakt met zijn rugzakje om het netjes te noemen. Je ziet het het van ver al aan komen dat de hoofdpersoon met de man gaat komen. Prachtig verhaal maar wel echt vakantie lectuur. Heb gelukkig nog een boek van hem in de kast staan. Wie weet kom ik er dit jaar aan toe om nog eentje te lezen van hem.

December:

De bronzen stad:

De bronzen stad

Man wat een boek was dit. Misschien wel langer over gedaan maar wat een boek. Het blaast je omver. De hype tot nu toe echt wel waard. De eerste honderd pagina’s gaan traag maar daarna pff.. hoop snel de andere delen op mijn ereader kan gaan zetten. Wanneer ik dan de rest ga lezen dat is nog een goede vraag. Het zijn dikkerd dus ja niet altijd zin aan. Moet eigenlijk ook nog steeds Deel vier van Game of thrones oppakken haha en die zijn ook erg dik en ben ook nog bezig in de glazen troon… haha allemaal dikkerds op de planning.

Wat hebben jullie gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *