Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrapup januari 2020

wrap up blog

Hallo lieve lezers, 

Toen was er weer een maand voorbij. Een maand waar het lezen niet altijd even makkelijk ging. Eenmaal weer wat boeken hebben gelezen ging het aardig snel. Helaas kreeg ik gisteren één boek niet uit rond 00:00 uur anders kon ik dat boek nog mooi mee rekenen. Dat boek zal in Febuari wrapup verschijnen.

Zullen wij maar gauw naar mijn gelezen boeken gaan?

De verdwenen zeekrijgers (Stormwachter 2):

Stormwachter 2 - De verdwenen zeekrijgers

Een heerlijk avontuurlijk boek voor de jeugd. Het boek gaat verder waar deel één is gestopt. Een jeugdboek voor iedereen. Magie en vriendschap.

Toernooi op het toverslot:

Geronimo Stilton 82 - Toernooi op het Toverslot

Een kinderboek waar veel humor in zit en mee kan lachen met natuurlijk de enige echte Geronimo Stilton. Het zal Stilton ook niet zijn.

Vertrouwen (pretty little lairs 2):

Na deel één moest ik natuurlijk ook deel twee van deze serie lezen. Vooral als ik deze serie wil afronden proberen wil dit jaar. Iedere geval probeer. Dat moet volgens mij wel lukken. 

De schadwen (bravelands 4):

Bravelands 4 - De Schaduwen

Als ik deze cover plaats is het boek uitverkocht op bol. Je kan altijd het boek nog kopen bij de boekhandels. Daar verwijs ik je dan ook heen. Dit is deel één van de nieuwe trilogie van bravelands.

Elin (Prinsessen van dageraad 1):

Prinsessen van de Dageraad 1 - Elin

Al je de vorige serie van de prinsessen reeks van Thea Stilton. Dit is een vervolg erop over het nageslacht van de prinsssen. Een heerlijk avontuur. Het boek is een heel leuk avontuur. Ik heb er iedere geval van genoten.

Hof van Ijs en Sterren ( Hof van doorns en rozen novelle):

Lees niet snel novelles, maar maakte voor deze een uitzondering. Ik ben dan ook benieuwd naar deel vier van de nieuwe trilogie over de wereld van Hof van Doorns en rozen. Op dat boek moeten we nog even wachten.

 

Hoeveel boeken hebben jullie gelezen deze eerste maand van het nieuwe jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *