Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrapup: Februari 2021.

Hallo lieve lezers.

Weer een maand voorbij. Een maand waarbij ik niet veel boeken las. Vooral bezig was met sims 4 en af en toe bezig met deze website op orde te krijgen ( daar nog steeds niet mee klaar). Dat vind ik nog steeds erg belangrijk. Als ik alle recensies overgezet heb moet ik bepaalde pagina’s maken en inrichten, De bestaande pagina’s nog verder vullen. Maar dat komt wel goed, het heeft gewoon even tijd nodig.  Zullen we gauw door gaan naar de boeken welke ik wel heb gelezen.

Adolf Hitler als Pyscopaat:

Adolf Hitler als psychopaat - Robert George Leeson Waite, Nico Kuipers -  (ISBN: 9789027494283) | De Slegte

Een droge maar wel interessant boek vooral omdat het 9 jaar ouder is dan ik het ben. Geeft een heel ander soort kijk op zijn gedrag en brein. Het had echt geen vriend van mij geworden. Nare mannetje was het sowieso. Ben verder nog wel benieuwd naar de andere hoge heren in de nazi tijdperk. Maar dat vind ik van alle verhalen zowel verzet als slachtoffers over de hele wereld. Heb alleen te weinig tijd om alle boeken te lezen. Heb er heel wat op mijn tbr staan op het moment. Het groeit alleen maar.

Showstealer ( Showstopper 2):

Recensie: Showstealer - Chicklit

We gaan weer eens een YA lezen, Deel twee( Duologie) van Showstopper. Hier en daar beangstigd van onze eigen rare wereld op het moment. Heb er weer van genoten. Hopelijk ga ik nu gauw Everless en Evermore lezen van Sarah Holland ( Deze staan ook al lange tijd op mijn tbr). Haha net als zoveel andere boeken.

Wat er ook gebeurt ( Gossip Girl 8):

Wat er ook gebeurt | pluizer

Na een maand geen Gossip Girl deze maand weer lekker in het bekende verwende kinderen gedoken. Het blijft een heerlijke verstand op nul boeken. Heb de hele televisie serie natuurlijk helemaal gezien. Hier en daar klopt het aardig met de televisie serie. Het is dus een ideale boekenserie als je zelf van de leeftijd 13 tot 17 jaar hebt en dan ga je echt helemaal in de drama van deze tieners. Heb de ebooks tot 10 maar er zijn er nog 3. Hopelijk kan ik daar ook nog aankomen.

 

Dit waren de boeken maar van deze maand. Ga nu niet uitstellen en dan weer twee maanden uit schrijven. Ik wil lekker kunnen lezen en schrijven voor mijn website en lekker aan het werk ervoor gaan. Ben nog niet op de oude tempo maar dat geeft ook niet. Ons leventje is hier en daar veranderd, vriendlief heeft werk als taxi chauffeur voor school vervoer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *