Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

wrap up September 2019.

wrap up blog

Hallo lieve lezers.

Toen was er weer een maand voorbij. Zullen we gauw gaan kijken welke boeken ik heb gelezen in de maand September.

Val en Verlossing:

Val en Verlossing

De laatste deel van de trilogie van Grisha Verse. Heb de trilogie best snel uitgelezen. Ga zeker de kraaien duologie lezen.

Natan Z:

Een thriller na een fantasy verhaal. Best snel uitgelezen want het is geen dikke thriller.

Van missie naar strijd:

Van missie naar strijd

Een non-fictie over veteranen welke naar hun missie met een trauma thuis komen. Hoe zij er mee omgaan. Als je zelf familie hebt dat in de marine of de landmacht dan weet je hoeveel deze militairen hebben meegemaakt. Een kleine moeite om deze mensen juist te bedanken voor hun missies.

Dor:

Dor

Dit is echt mijn favoriet van deze maand. Kan zelfs niet eens wachten op de verfilming van dit boek. Dat zegt genoeg.

pretty little lairs, vriendschap:

Een echte meidenboek dat volgens zeggen rond mijn jaren 90 helemaal in was. Heb toen denk ik de hype gemist. Heb wel altijd gezien dat mijn zusjes deze serie volgens mij volgende of gossip girl. Ga zeker door met deze serie te lezen.

De Senators:

Een indrukwekkend boek over het onderduik en de gevolgen na de oorlog. Vond het erg leuk om te lezen hoe Friesland naar voren kwam als onderduik adressen. Weet zelf dat het veel gedaan werd in Friesland. Toevallig ken ik Holwerd best wel goed en kom er ook regelmatig. Nu ik dit boek gelezen heb. Komt het juist nog dichterbij.

Ons Kamp:

Ons kamp

Vond dit een indrukwekkend boek over de geschiedenis. Was wel apart om dat de Senators ook over deze familie heeft in zijn boek. Dat maakt het helemaal bijzonder. Zonder dat ik het wist heb ik over twee joods families gelezen, welke zij elkaar ook nog kennen ook. Dat maakt het extra bijzonder.

Ongeluk:

Ongeluk

Dit boek heeft meerdere verhuizingen met mij mee gemaakt. Maar kwam er maar niet aan toe om deze te lezen. Heb ondertussen nog drie van haar liggen welke dus ook al jaren op mijn tbr staan. Ik ga ze zeker inplannen voor komende jaar denk ik. Sommige boeken blijven helaas te lang liggen. Terwijl ik het een heerlijk feelgood/romans echt wel van hou op zijn tijd.

 

Hoeveel boeken heb jij gelezen deze maand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *