Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Oktober 2019.

wrap up blog

Hallo lieve lezers,

Normaal gesproken heb ik mijn wrap up allang geschreven maar helaas had ik het erg druk met andere dingen waardoor het erbij in schoot.  Vergeleken met andere maanden heb ik minder gelezen. Zullen dan maar gauw gaan kijken welke boeken ik dan allemaal heb gelezen.

Hazelwoud:

Afbeeldingsresultaat voor hazelwoud

Had hoge verwachtingen van dit boek, ook omdat er verschillende reviews van heb gelezen. Het was een leuk boek om te lezen. Echt totaal anders dan ik soms dacht. Het is een vermakelijk boek.

 

Flashback:

Afbeeldingsresultaat voor flashback gayle

Had dit boek al vanaf 2012 in huis. Hele tijd niet opgepakt maar het is geen wauw boek. Gewoon een vernamelijk boek om te lezen.

Het Dodenhuis:

Afbeeldingsresultaat voor het dodenhuis sarah pinborough

Een bijzonder boek met een bijzonder verhaal. Al vond ik het hier en daar weer saai worden maar dat kwam vooral door de gedachten van hoofdpersonage. Vond het niet echt een eng verhaal. Voor beginnende thriller/horror lezer is het wel een mooi boek.

Opgesloten:

img_20190825_195503175

Voor mij een onbekende boek en auteur. Was dan ook wel een oudere boek. Kon wel merken dat dit boek rond Harry Potter werd uitgegeven. Veel Harry Potter sfeer erin en opkomende internet dat heeft veel verhaal erin.

Kamer 305:

Afbeeldingsresultaat voor kamer 305

Weer een recensie exemplaar gelezen, dit maal van Futuro uitgevers. Een echte spannend boek om te lezen. Is iedereen wel wie hij of zij is.

 

hoeveel boeken of welke boeken heb je gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *