Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: November & December 2019.

Hallo lieve lezers.

Door drukke maand December en weinig gelezen in November. Heb ik de wrapup naar Januari verplaatst. Om zo ook meer tijd in te plannen voor familie, vrienden maar ook nog gewoon rustig leestijd te hebben.

Als deze artikel online is is de maanden November en December al geweest.

November:

Ongenadig:

Afbeeldingsresultaat voor ongenadig karin hazendonk"

Een recensie exemplaar van uitgeverij Letterijn gelezen, Van mijn favoriete auteur Karin Hazendonk. Derde thriller dat ik van haar lees. Een aanrader om te lezen.

Haar andere thrillers zijn ook aan te raden onder andere Waanidee en De dood heeft blauwe ogen bij dezelfde uitgever.

Spel der tronen:

Afbeeldingsresultaat voor spel der tronen"

Heb er wat langer over gedaan omdat ik ook andere boeken tussen door gelezen. Plus had minder zin aan lezen.

Het is een best wel een dikke boek met veel personages en de wereldbeelding waar G.R.R Martin om bekend staat. Zal in het nieuwe jaar dan ook gauw deel twee oppakken om verder te lezen.

De Chocolatiers:

Afbeeldingsresultaat voor de chocolatiers"

Een heerlijke feelgood na een fantasy boek te hebben gelezen, even heerlijke familie drama’s lezen over chocolade. Wie houdt er niet van. Je krijgt spontaan trek erin dus koop wel direct chcolade voor je met dit boek begint.

Hoog verraad:

Afbeeldingsresultaat voor hoog verraad"

Was alweer een tijdje terug dat ik de Fixer had gelezen. Dit boek stond dus al heel lang op mijn te lezen stapel om er gauw mogelijk mee te beginnen. Nu was er mooi de tijd ervoor, mooi de één na laatste maand van 2019.

December:

Hengelo 1944-1945:

Afbeeldingsresultaat voor hengelo 1944 1945"

Weer eens een Tweede Wereldoorlog boek erbij gepakt welke alweer te lang in snel te lezen stapel stond. Elke keer kwam hij er niet echt van Toch wel blij om  hem opgepakt te hebben. Juist om dat mensen mij volgen welke juist in Hengelo wonen. Leren dan ook nog eens weer wat bij van hun eigen woonplaats.

De slaventocht ( Team Mortis 10):

Afbeeldingsresultaat voor de slaventocht

Weer een heerlijke jeugdthriller om te lezen. Na de cliffhanger van de vorige boek was ik dan ook weer nieuwsgierig hoe het ging aflopen met Erika.

De glazen troon ( de glazen troon 1):

Afbeeldingsresultaat voor de glazen troon

Deze serie heeft hele lange tijd op mijn te lezen lijst gestaan, nu echt aan begonnen. Het was even wennen aan de wereld maar al gauw raakte ik er aan gewend. Hopelijk zal ik veel boeken van deze serie gaan lezen de komende jaar. Zodat ik ook series kan afronden..

We mailen (gossip girl 2):

Afbeeldingsresultaat voor we mailen gossip girl

Na een fantasy boek was het wel weer even lekker een luchtige serie verder te gaan lezen. Lekker oldskool gossip girl gelezen. Ditmaal was het boek nummer twee. Heerlijke tienerdrama. Deze boeken waren helemaal hot in de tijd dat ik zelf tiener was maar toen nooit gelezen. Dit was dan ook de laatste boek dat ik uit heb gelezen in december.

In december druk gehad met veel andere dingen waardoor lezen een beetje naar achteren is gedrukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *