Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Mei 2023.

Hallo lieve lezers.

Toen was er weer een maand voorbij. Heb niet super veel gelezen maar dat maakt ook niet uit. Wel hele mooie boeken gelezen dat sowieso.

Sahana:

Sahana

Een oude recensie exemplaar maar dankzij leesclubje op instagram kwam ik er eindelijk aan toe. Kan niet wachten tot er deel twee van komt. Helaas duurt dat nog een hele tijd.

Joseph Goebbels:

Joseph Goebbels

Een boek over Joseph Goebbels over hoe hij was zoals hij was… maar ook hoe kwam hij bij het partij en de gedachtengoed van Hitler overnam. Hoe hij de mensen liet geloven hoe machtig Hitler was. Mijn boek was al een oudere boek uit 1963. Boek was dus al ouder dan ik ben. Dat vind ik vaak wel mooi want ondanks er nieuwere feiten naar boven zijn gekomen kom je vaak nog wel iets nieuws eruit vissen.

Koud als sneeuw:

Koud als sneeuw

Wauw wat een boek.. Als deze online is zal ik wel bezig zijn in deel 2 van deze duologie. Deze zal je denk ik in juli voorbij zien komen of eind juli.

Heel verassend boek is het zeker. Dit valt onder urban fantasy young adult.

De oorlog:

De oorlog

Een non fictie boek dat na de serie is geschreven en dat is ook te merken. Maar het blijft zeker een aanrader om te lezen. Ben zelf de serie aan het kijken op youtube.

 

Hoeveel boeken heb jij afgelopen maand gelezen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *