Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Mei 2019

wrap up blog

Hallo lieve lezers.

Zoals de meeste wel hebben gezien zijn er afgelopen maand best veel recensies verschenen. Had best wel een goede leesmaand. Zullen we er gauw naar kijken welke boeken het allemaal zijn. Het wordt een hele lijstje dat wel.

Leraar in oorlogstijd:

Afbeeldingsresultaat voor leraar in oorlogstijd

Na lange tijd geen tweede wereldoorlog recensie exemplaren ontvangen hebben kreeg ik deze maand er twee. Dit boek was er een van. Ondanks het afstandelijk geschreven is het best een heftig verhaal.

De wereld van de clans:

Afbeeldingsresultaat voor de wereld van clans

Een informatief met korte verhaaltjes over de wereld van de clans. Al is het wel een risico dat je gebeurtenissen te weten komt in de verdere serie dan je zou willen. Maar ook gelukkig niet alles. Het is een leuke boek om in je boekenkast te hebben.

Zondagochtend breekt aan:

Afbeeldingsresultaat voor zondagochtend breekt aan

Deel zeven van de Frieda Klein reeks. dit is een na laatste deel van de serie. Het is wel een heel ander soort boek dan andere delen van deze serie.

Het weeskind:

Afbeeldingsresultaat voor het weeskind

Ja de cover is al indrukwekkend, alleen al vanwege de cover heb ik hem aangevraagd en natuurlijk de auteur heb ik al meerdere boeken van gelezen. Dit boek had ik binnen 24 uur uit. Ik heb er zelf een traantje bij gelaten.

De vermiste krijger:

Afbeeldingsresultaat voor de vermiste krijger

Een boek welke serie, waar ik nog lang niet aan toe ben het maakt opzich niet veel uit want je komt niet super veel te weten wat er in de vorige delen echt is gebeurd. Al hebben ze het er wel hier en daar wat over.

Ik stond voor een poppenkraam:

Afbeeldingsresultaat voor ik stond laatst voor een poppenkraam boek

Een boek want al heel lang op mijn lijst stond, het boek is al jaren uit en wordt niet meer gedrukt. Heb het zelf via kringloop winkel van toen mijn schoonzus en haar vriend. Ik ga niet over of het waar is of niet. Dat doet er voor mij niet toe. Het gaat om het waarschuwen van deze mannen/vrouwen. Dat mensenhandel best wel gevaarlijk is.

Bindi:

Gerelateerde afbeelding

Na jaren geleden Echte mannen eten geen kaas te hebben gelezen werd het wel tijd om dit boek te lezen vooral na het boek van haar moeder. Weer geld het voor mij dat het mij niet toe doet of het waar is of niet. Het is geen dik boek Dit boek gaat vooral hoe lang het duurt voor een slachtoffer echt los komt van haar pooier. Deze mannen zijn vaak hard in het vasthouden van hun slachtoffers(tegenwoordig veelal via instagram, facebook enz actief).

Dag van de doden:

Afbeeldingsresultaat voor dag van de doden boek

De laatste deel van de Frieda Klein reeks. Ik zal haar zeker missen als personage. Ik ga zeker nog meer boeken van deze auteurs echtpaar lezen. Ook hun eigen naam boeken maar eens gaan proberen. (goh ben ik gek op thrilers hihi) hele plank vol in mijn boekenkast.

Kies voor hem:

Afbeeldingsresultaat voor kies voor hem

Een heerlijk boek om even na alle thrillers, waargebeurde verhalen een lekker new adult te lezen. Had deze alweer veel te lang op mijn ereader staan. In de maand Juni hopelijk ook de laatste deel gelezen van deze serie.

De gelukkige huisvrouw:

Afbeeldingsresultaat voor de gelukkige huisvrouw boek

Jaren geleden de film gezien, het werd zeker tijd om deze boek te lezen. Dit boek was boek nummer tien. Dat is best wel veel.

Kies voor elkaar:

Afbeeldingsresultaat voor kies voor elkaar

Een na laatste deel van deze serie. Was weer een heerlijke boek. Ook best wel een snel uit.

 

In totaal elf boeken gelezen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *