Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Maart en April 2023.

Hallo lieve lezers.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een wrap up geschreven heb want momenteel heel erg druk met Emdr vanwege mijn Ptss. Werk dus heel erg hard aan mezelf en daardoor zal niet alles hier soepel lopen. Zullen maar even gaan bekijken wat ik heb gelezen deze twee maanden?

Maart:

Fout:

Gedichten over foute mensen in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. De ene spreekt meer aan dan de andere natuurlijk. Dat is altijd zo met gedichtenbundels. Het is zeker een aanrader om te lezen.

Projekt 1065:

Projekt 1065

Een leuke Young Adult over de Tweede Wereldoorlog. Het is fictie verhaal maar had zomaar echt kunnen zijn. Er zijn namelijk nog steeds niet alle verhalen verteld. Ook als volwassene is het leuk om te lezen

Schaduwzuster:

Schaduwzuster Simone van der Vlugt

Al een oudere titel van Simone van er Vlugt. Dat is ook wel te merken aan het schrijven. Had zelf wel in de gaten wie het gedaan zou hebben. Had nog gelijk ook.. Het verhaal ging wel af en toe totaal andere kant op.

Baantjer 3:

Baantjer 3 - De Cock en het lijk in de kerstnacht

Eindelijk nummer drie van Baantjer gelezen, Stond al vanaf November a December 2022 al op Mn ereader te wachten om te lezen. Eindelijk heb ik hem gelezen het had leuker natuurlijk geweest tijdens kerst. Toen was ik nog niet aan toe.

Het leest zoals gewoonlijk weer goed weg. Binnenkort echt met deel vier bezig gaan.

April:

Over leven en schrijven:

Over Leven En Schrijven

Het boek gaat over het schrijversleven van Stephen King. Het gaat over zijn verslavingen maar ook over hoe hij bekend werd als schrijver. Hij geeft zijn tips weg. Al heeft het in deze tijd helemaal niet meer van toepassing. Al is het enige wat nog wel van toepassing kan zijn dat is meedoen met schrijfwedstijden.

De Kroonprinses:

De Kroonprinses

Een echte Danielle Steel, een prinses dat veel meer van het leven wil dan wat ze nu weet en leeft. Het is een echte dieren vriend. Ze is erg gefocust op haar komende leven als de Kroonprinses. Er komt een hele drama voorbij.

Doorprutsen met bokkenpruik:

Doorprutsen met bokkenpruik

Een roman over gevangenschap in vrijheid. Niet mogen zijn wie je bent en de indirecte verleden van de familie dat meetelt door de gedachtengoed van de hoofdpersonage. Het sluimert hele leven door bij hem. Niets is wat het lijkt in dit boek.

 

Hoeveel boeken heb jij deze twee maanden gelezen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *