Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up # Maart en April 2020.

wrap up blog

Hallo lieve lezer,

Na lange tijd komt er eindelijk weer een wrap up. Afgelopen maand veel te weinig gelezen betreft boeken aangezien het een rare en aparte tijd is. Ik ga hier niet over deze rare gebeuren hebben.

We gaan eerst beginnen met de maand Maart.

Maart:

Ik wil alleen maar alles (gossip girl 3):

bol.com | Gossip girl 3 - Ik wil alleen maar alles (ebook), Cecily ...

Heerlijk jeugd boek gelezen om toch echt een boek uit te kunnen lezen. Anders schoot het echt niet op. Had hem dan ook best snel uit, alleen niet snel genoeg uit voor mijn doen. Omdat het een dun boekje is.  Mijn hoofd was gewoon te zwaar en kwam echt niks binnen.

De lange weg (frontlines 2):

Coverafbeelding van: De Lange Weg

Na jaren geleden deel één gelezen te hebben werd het wel tijd dat ik deel twee ging lezen. Zo gezegd zo gedaan, Even helemaal in het verleden duiken van de Tweede Wereldoorlog. Alleen dan zitten er meiden in het leger wat in die tijd totaal niet kon. Dat maakt het erg leuk en spannend. Heb de Gone Reeks nog niet eens gelezen van deze auteur.

April:

Medeplichtig:

bol.com | Medeplichtig (ebook), Nicci French | 9789041419446 | Boeken

Weer een oudere titel van Nicci French. Na de Frieda Klein reeks vind ik deze echtegenoten auteurs erg leuk om te lezen. Al vond ik Frieda Klein reeks tot nu toe wel het beste. Zal langzaam steeds meer van deze auteur lezen.

De strijd der koningen ( GoT 2):

bol.com | Het lied van ijs en vuur 2 - De strijd der koningen ...

Ben lange tijd bezig geweest met dit boek. Het ging niet echt snel en was erg traag. Hoop dat deel drie het echt goed gaat maken. Al leerde ik de personages wel beter kennen en hun gaves. Dat was wel een leuk iets. Verder gebeurde er niet echt veel in dit boek. Dat zorgde dat ik vast liep denk ik.

Een speciaal geval:

Een speciaal geval eBook: Steel, Danielle, Benink, Carla: Amazon ...

Een boek dat echt al jaren in mijn kast heeft gestaan, zelfs nog in het ouderelijk huis in mijn slaapkamer heeft gestaan. Nooit aan toe gekomen. Had hem toen gekocht omdat mijn naam erin voor kwam. Een echte feelgood en totaal anders dan andere boeken van haar. Heb dan nu ook een engelse boek van haar in mijn kast staan. Geen idee hoe lang het gaat duren voor dat boek ga oppakken.

Boy 7:

Boy 7 door Mirjam Mous | Scholieren.com

Film langere tijd terug gezien. Wist inderdaad dat het een boek was. Hele tijd heeft dit boek op mijn e-readers boekenkast. Een echte jeugdthriller van eigen bodem.

Verdacht van woonplaats veranderd:

bol.com | Verdacht van woonplaats te zijn veranderd, Ron van ...

Weer een Tweede Wereldoorlog boek maar dan een Non-fictie, over verzet en onderduik. Het gaat over de hele familie van Rhijn. Het was een indrukwekkend verhaal over de overlevende maar ook welke helaas de dood gevonden hebben in de kampen.

Hastag Hiernamaals:

Hashtag Hiernamaals by Vanessa Gerrits

Eindelijk weer eens een recensie exemplaar gelezen. Werd ook wel weer tijd. Een echte boek van Vanessa Geritts. Een niet zomaar een boek van haar na de trilogie Tweedehands Vleugels was het echt wel weer tijd om dit boek op te pakken. Is al een oudere recensie exemplaar maar niet minder mooi. Het is een aanrader om te lezen.

2 Replies to “Wrap up # Maart en April 2020.”

  • Soms is een luchtig (jeugd)boek precies wat je nodig hebt! Lezen gaat zoals het gaat, zeker in deze omstandigheden. Ook ik hou mijn blog zo veel mogelijk vrij van die omstandigheden, net als jij.

    Trouwens, ik denk dat H@ck je ook wel gaat bevallen! Leest snel, tempo in het verhaal ligt best hoog. Is van dezelfde auteur als Boy 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *