Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Juni 2022.

Hallo lieve lezers.

Alweer een mooie snelle maand voorbij gegaan. Echt snel gegaan. Kan wel vertellen dat het een goede leesmaand is geweest maar ook op mijn persoonlijke vlak gaat het goed. Heb iedere geval niet stil gestaan.

Luca ( Chicago Syndicate serie 2):

Luca

Na een jaar kon ik eindelijk weer verder met deze serie, ja ik weet ik heb te veel lange series open staan maar deze stond dan ook best wel lang alweer op snel te lezen lijst vanwege de streetteam en de hele serie is uit en zou zo door kunnen lezen.. Moet dat eigenlijk ook gaan doen. Dit boek heb ik dan geluisterd via Nextory. Lekker op de fiets met een leuke NA met af en toe pikante stukken erin.

Hannes keuze:

Hannes keuze

Mocht weer een boek van Mascha lezen en het was weer no time uit. Wat een boek over aangrijpende onderwerpen. Een boek dat je zeker gaat bij blijven.

Een aanrader dus om te lezen, als je geen regelmatige lezer bent is dit een prima boek om te lezen in de vakantie’s.

Duitse wortels:

Een familie verhaal waarbij Eerste en Tweede wereldoorlog door de hele familie heen gaat, alle gevolgen van dien. Omdat het dorpje zo wat tegen Auschwitz aan ligt en de dochter niet helemaal gelooft dat haar moeder er niks van wist of de ouders van haar moeder… Het geeft een bijzondere kijk naar Duitse mensen in de Poolse gebieden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ondergedoken als Anne Frank:

Ondergedoken als Anne Frank

Wilde dit boek al lezen vanaf dat ze het bekend maakte dat dit boek er aan kwam in de tijschift van 4 en 5 mei comite. Ben daarin best wel goed op de hoogte, Kan alleen niet zo snel lezen aan alle boeken dat er voorbij komt. Maar dit was een indrukwekkend boek over kinderen welke allemaal ondergedoken hebben gezeten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Buiten is het oorlog:

Wauw wat een super makkelijk omschreven van wat er in de Tweede Wereldoorlog gebeurde en in de ogen van Anne Frank. Heb dit boek geluisterd net als de vorige boek. Het zijn geen lange boeken om te luisteren. Je zou ze dus tussendoor kunnen luisteren. Het is ook voor kinderen bedoelt, welke net in de klas over de Tweede Wereldoorlog hebben mee gekregen en waar Anne Frank in is voorgekomen.

Kindertijd:

Kindertijd

Wilde dit boek eigenlijk voor 9 juni al lezen maar dat werd hem niet door andere boeken. Dit was eigenlijk een boek om bij een leesclub bij de boekhandel. Had mij dan ook nog niet opgegeven maar Volgende keer probeer ik het zeker weten. Het is niet mijn favoriete boek maar zal proberen de trilogie helemaal te lezen.

Niemandsland:

Weg der geesten 1 - Niemandsland

Heb eigenlijk zelf een andere cover maar dit boek was hier en daar wel langdradig. Ga ook deze trilogie helemaal uit lezen want heb de hele trilogie jaren terug als cadeau gekregen van mijn schoonouders. Dan zal ik het wel moeten lezen vind ik. Misschien vind ik deel twee wel beter. We zullen het binnenkort wel zien.

Vector:

Vector

Na een paar zware korst wilde ik gewoon een korte maar spannend boekje lezen. Echt super spannend was hij niet maar wel leuk om voor mijn goodreads challenge te lezen om de getal iets hoger te maken. Heb daar dus niks over te klagen deze maand.

Na het Achterhuis:

Na het Achterhuis

Dit was alweer de laatste boek van deze maand dat ik geluisterd heb op Nextory. Ga zeker nog meer boeken over Anne Frank lezen of luisteren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *