Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Juni 2020.

wrap up blog

Hallo lieve lezers.

Er is weer een maand voorbij. Het was deze maand een hele goede leesmaand. Sowieso een oude klassieker gelezen.

De kleine blonde dood:

Boudewijn Büch - De kleine blonde dood [199502] | Lijsters ...

Een klassieker uit de leeslijsten van scholen. Nooit gelezen omdat ik altijd op een praktijk onderwijs heb gezeten. Daar werd dit niet echt gegeven aan leeslijsten. Weet ook niet hoe het tegenwoordig op praktijk onderwijs aan toe gaat. Heb daarin best wel veel gemist omdat mijn zusjes wel op VMBO zaten en wel met lijsters te maken hadden, Zelf zijn ze niet echt lezers.

Dit boek gaat vooral over de vader van Boudewijn, Zijn vader is een oorlogsslachtoffer van de Tweede wereldoorlog.

Ongezien:

bol.com | Ongezien (ebook), Karin Slaughter | 9789023456780 | Boeken

Een kort verhaal, omdat ik daar gewoon zin aan had. Even geen dikke pil om te lezen. Voor mijn mening over dit boek verwijs ik je graag door naar de recensie ervan.

Ik hou van lekker (gossip girl 5):

Gossip girl Ik hou van lekker in Apple Books

Weer een feelgood jeugd van de serie Gossip girl deel vijf. Hopelijk start de komende maand aan deel zes te gaan lezen. Ben dan aardig onderweg met deze serie. Laat hierdoor wel de andere series wat meer liggen maar lees wel andere duologien om dat weer te gaan beginnen en afronden. Dat gaat net iets sneller.

De clan van de wolvin ( Heksenoorlog 1):

bol.com | De Clan Van De Wolvin, Maite Carranza | 9789056722142 ...

Dit boek is een trilogie over De heksenoorlog. Een YA over heksen. Heb de hele trilogie in de kast staan en heb het via geef weg groep gekregen helemaal compleet. Het is een vermakelijke boek. Ga zeker verder met deze trilogie. Het zijn helemaal ongelezen gekregen dat maakt het helemaal bijzonder.  Kwam iedere geval mijn naam in voor als een bijrol.

Emmy van Zon en Maan heeft hier ook recensies op haar blog staan. Mocht je naast mijn recensie nog niet genoeg overtuigt zijn kan je bij haar ook kijken.

Britianna road 22:

bol.com | Britannia Road 22, Amanda Hodgkinson | 9789022960325 ...

Auteur is een naamgenoot dat is wel grappig om te zien. Zie het steeds vaker dat mijn naam opduikt in de boekenwereld. Dit boek gaat over de Tweede Wereldoorlog over het verleden en heden van het stel. Ze willen beide hun leven opnieuw inrichten maar gaat niet met slag of stoot. Vooral omdat hun verleden hen tegenzit.

Ze hebben beide een zoon en wordt ook meegenomen door de hoofdpersonage van de vrouw.

Onbewaakt ogenblik:

Onbewaakt ogenblik | Bibliotheek Herne

Ooit eens gekregen via een ruiling groep. Ben er nu eindelijk aan toe gekomen om te lezen. Het was hier en daar niet echt spannend maar zeker leuk om te lezen. Of ik ooit de andere delen uit deze serie ga lezen weet ik nog niet. Deze auteur heeft heel veel boeken op zijn naam en zelfs vele heruitgaves ervan.

Sommige boeken staan te lang in de rij om gelezen te worden. Hoe dat komt dat sommige blijven liggen. Scheelt wel sinds ik mijn boekenkast in zicht heb en de boeken niet meer in dozen liggen gaat het ook veel sneller om op te pakken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *