Site icon Liefde voor boeken Amanda

Wrap up: Juni 2019.

wrap up blog

Hallo lieve lezers.

Toen was er weer een maand voorbij. Een maand dat best wel druk was en Vakantiebieb erbij kwam om daar boeken van te lezen. Al ben ik zeker blij met het aantal gelezen boeken. Zullen we gauw gaan kijken welke boeken ik allemaal heb gelezen?

Mystic River:

Een thriller dat verfilmd is, al heb ik de film nog niet gezien. Ga dat misschien nog doen. Ik had hem denk via ruilhandel of geef weg dit boek gekregen. Verder geen idee meer.

Juf braaksel en de magische ring:

Dit boek staat in de vakantiebieb van dit jaar. Een heerlijke avontuur in een school. Gaat alles goed komen met Juf Braaksel?

Rioolridder:

De eerste keer dat ik van deze auteur een boek heb gelezen. Een bijzondere boek dat over pesten en vriendschap gaat. Gaat ook over dat je zijn mag wie je bent. Heb er dan ook van genoten.

Wild:

Een bijzonder recent boek van Mel Wallis de Vries. Dit boek staat net als Rioolridder en Juf braaksel in vakantiebieb. Een Ya thriller over een groepje jeugd dat op vakantie gaat omdat zij hun examens gedaan hebben. Het wordt een spannend tripje en komen ze allemaal wel terug?

Gaat over Roem en beroemd worden. Als je meer wilt weten zal je dit boek gewoon moeten lezen.

Fright night:

Eindelijk weer eens Maren Stoffels boek gelezen. Al had ik best wel snel de plot in de gaten maar dat mag de pret niet drukken. Voor een niet dikke boek is het een ideale boek voor te gaan lezen als je op vakantie gaat of bent.

Ik ben een zeermeemin:

Een leuke junior boek over een meisje dat een zeemeermin wordt. Het is geheim en haar ouders mogen het niet weten. Hoe ze haar avontuur beleefd is natuurlijk te lezen in het boek dat dit jaar in de vakantiebieb staat.

Verleiding ( De royals 1):

Een boek dat tussen YA en NA valt. Ik kon soms de royals jongens wel wat aan doen. Je kan het ook vergelijken met Gossip Girl maar dan met jongens en een meisje. Ben wel benieuwd hoe het gaat aflopen.

Wonderkind (legend 2):

Eindelijk na een jaar weer verder gegaan met deze trilogie. Vond dit boek wel oke en plottwisten slaan je om de oren. Ben dan ook gauw met deel drie begonnen. Heb ik deel drie ook deze maand uit gekregen. Dat zullen we in deze wrap up zien.

De kaarsenmaker van Annanmore:

Oh wat een heerlijke boek over kaarsen en eiland met twisten uit Harry Potter en Lord of the rings. Een echte fantasy verhaal dat echt de moeite waard is. Ben dan ook benieuwd naar deel twee.

Finale (legend 3):

De finale deel van de legend trilogie. Vond het niet echt fijn boek maar het wel een finale deel en moest wel uitgelezen worden. Juist om mijn doel series uit lezen te behalen.

 

Hoeveel boeken heb jij uitgelezen deze maand?

Exit mobile version