Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Juli 2019

wrap up blog

Hallo lieve lezers,

Deze maand was een maand met veel minder boeken dan afgelopen maanden. Er kwam bij dat ik met een dikke boek aan het lezen ben. De Noorderlicht trilogie compleet dat is best wel een kluifje op zich. Misschien zal dit boek nog in deze wrap up verschijnen.

De vuurcirkel:

Afbeeldingsresultaat voor vuurcirkel thea stilton

Een heerlijk kinderboek met avontuur in Wonderrijk met de prinsessen van Wonderrijk. Het einde van het schooljaar komt in zicht en de prinsessen zijn benieuwd hoe hun ouders op hun cijferlijst gaat reageren.

Er komen nog veel meer avonturen in dit verhaal naar voren.

Sterren in duisternis:

Afbeeldingsresultaat voor vuurcirkel thea stilton

Een heerlijk avontuur met de thea sisters. Het gaat over een Sterrenrijk dat wordt bedreigd door een gemene tovenaar. Kunnen de thea sisters het rijk gaan redden. In dit boek krijg je er ook nog glow in de dark sterren om de kamer van je kind te versieren.

De Pioenenkoningin:

Afbeeldingsresultaat voor pioenkoningin

De thea sisters gaan naar China op vakantie. Er gebeuren daar allemaal aparte dingen welke de bewoners niet kunnen thuis brengen. Ze worden gevraagd te helpen de mysterie op te lossen.

Blind verdriet ( team Mortis):

Afbeeldingsresultaat voor team mortis blind verdriet

Een echte super leuke spannende boek om te lezen. Ook als je volwassene bent is het goed te doen. Je kan de auteur vergelijken met Mel Wallis de vries betreft schrijfstijl. Heb er echt van genoten. Niks is wat het lijkt.

Noorderlicht trilogie:

Afbeeldingsresultaat voor noorderlicht trilogie

Alle drie boeken gelezen, de ene is trager dan de andere. Er komt wel veel politiek erin voor. Het moet je zeker liggen. Je kan het aan het traagheid vergelijken met Lord of the rings.

 

Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

0 Replies to “Wrap up: Juli 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *