Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wrap up: Februari 2020

Hallo lieve lezers,

Toen was er alweer een maand voorbij. Een maand waar ik op zich best wel goed heb gelezen. Zullen we gauw gaan kijken welke boeken ik allemaal heb gelezen?

Doolhof der dimensies ( jane doe 1):

Jane Doe 1 - Jane Doe en de Doolhof der Dimensies

Dit boek stond al een hele lange tijd op mijn te lezen stapel nadat het was binnen gekomen. De hele tijd niet aan toe gekomen. Tot deze maand dat wel eindelijk kon doen. Een heerlijk avontuurlijk verhaal. Ben dan ook benieuwd naar deel twee deze serie.

De jongen dat tien concentratiekampen overleefde:

Een bijzonder indrukwekkende verhaal over een overleefde dat tien concetratiekampen heeft overleefd als kind zijnde. Heel makkelijk geschreven en te volgen. Heb met dit boek direct meer zin om meer dit soort boeken te lezen. Heb er nog genoeg op te lezen stapel liggen. Komen ook nog steeds heel veel weer op de stapel.

Stuk:

Stuk

Dit boek had ik best snel uit, het is dan ook een echte jeugdthriller. Het is al een oudje van haar maar zeker niet minder slecht. Had de film al eens gezien.

Francien, laat je tieten nog eens zien:

Dit boek vond ik het meest herkenbaar over Sexting en hoeveel impact het heeft op je leven. Ondertussen heb ik goed contact met de auteur. We zijn ook nog eens van elkaars leeftijd en weten hoeveel impact het heeft. (zal ooit eens een storytime schrijven over dit onderwerp). Er komen zeker meer boeken over dit onderwerp op mijn blog voorbij. Dat is wel de bedoeling omdat het zo onzettend belangrijk is dat het bespreekbaar is. Als meijsje ben je niet schuldig als het gebeurd. Dit boek is een aanrader. Helaas is het boek alleen nog tweedehands te koop.

Half face:

Half Face

Al een oudere recensie exemplaar maar gelukkig geen dik boek en was er dan ook gauw doorheen. Heb van deze auteur haar trilogie ook gelezen. De gave van Selkie. Als je van thrillers houdt is dit boek echt iets voor jou.

Versailles:

Het boek begint traag maar langzaam ontluikd er een echte verhaal van verraad en hebzucht. NIks is wat het lijkt op het hof in Versailles. Zal zeker de serie gaan zien. Wanneer is nog de vraag. Heb dit boek op de laatste dag van Febuari uitgelezen. Dat is best wel goed nadat ik denk ik twee weken weinig tot niet gelezen heb.

 

Hoe was jouw leesmaand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *