Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wonderland – Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Vanessa Gerrits en vele anderen.

Wonderland

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlandstalig
  • 330 pagina’s
  • 9789492585059
  • november 2017

Bedank hierbij Dutch Venture Publishing voor het beschikbaar stellen voor ebook en de tijd voor de blogtour.

Achterklep:

Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers ‘Let it snow’ en ‘My True Love Gave To Me’ hebben tien young adultauteurs uit Nederland en België een bundel vol romantische kerstverhalen geschreven die je hart sneller zullen doen kloppen. Van fantasy tot contemporary en van thriller tot paranormal: ‘Wonderland’ bevat voor ieder wat wils met verhalen waarin ware liefde en de kerstgedachte centraal staan. Met deze collectie heb je tien goede redenen in handen om lekker bij de open haard te kruipen en weg te dromen tijdens de decembermaand.

Mijn mening:

Een echte aanrader en elke verhaal heeft zijn eigen magische tintje in de kerstsfeer. Als je echt van kerstsfeer houdt ook buiten december dan is deze verhalenbundel echt aan je besteed.

Meerdere verhalen hebben mij laten sudderen in de liefde maar ook vol magie. Alle tien auteurs hebben prachtige verhalen neer gezet. Ze zullen je ook zeker bij blijven. Mij iedere geval wel.

Tijdens het lezen kreeg ik zelfs zin om sky radio chrismas erop te zetten. Toen ging het lezen zelfs nog sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *