Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wie ben ik?

Hallo lieve lezers.,

 

Ik ben Amanda en woon in het hoge noorden van Nederland. Ben in November jarig. Woon samen met mijn vriend, samen natuurlijk gek op lezen. Ik lees al vanaf dat ik een kleine meid was, sprookjes over paarden 365 dagen, de kleine prinses, Floortje en noem het maar op welke ik niet heb gelezen.

Jullie kunnen mij wakker maken morgens met koffie, als ik eenmaal klaar ben met huishouding doen kruip ik het liefst weer in een boek/e-book. Heb voor ik echt met de boekenliefhebbers in aanraking kwam is november 2013 bij goodreads.com en bij een facebook pagina boekenfans!.

Al werk ik ook al aantal jaren als copywriter, je kan mij voor teksten dus in huren. Stuur gerust een bericht en ik kan je terug mailen over een offerte te sturen. Proeflezen doe ik er ook graag bij. Daar mag je mij altijd contact opnemen op instagram maar ook gewoon in de mail. Het liefst in de mail. famkefriesland2009@live.nl

Ik lees veel waargebeurde verhalen, romans, thrillers, fantasy en kinderboeken.

Ben een paar jaar geleden recensent geweest bij The Sword magazine. Heb daar met veel plezier recensies geschreven. Heb aan hen ook veel te danken.

Als kleurambassadeur bij BBNC uitgevers voor kleurboeken voor volwassenen. Komen er ook reviews van deze kleurboeken op deze blog.(kleurambassadeur is al gestopt na een half jaar).