Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Weerwolven van Wariane – Eva Linden.

  • Auteur: Eva Linden

Bedank hierbij de auteur voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Hallo, is daar iemand?’ fluisterde ze. Vlak bij haar knapte er een droge tak. Ze keek om, maar er was niemand te zien. Wie speelde er een spelletje met haar?
Op dat moment hoorde ze een krakende stem. ‘Wie bij de hond slaapt, krijgt zijn vlooien,’ mompelde de stem. ‘En wie in het gezelschap van de Weerwolf vertoeft, moet het ontgelden.’ Angstig deinsde ze achteruit.
Tijdens de zomervakantie van 2002 komen negen jongeren terecht in Waraine, een idyllisch dorpje aan de Franse kust. Door een speling van het lot moeten ze een week lang in hetzelfde vakantiehuis verblijven. Is het puur toeval dat ze samen in het vakantiehuis terecht zijn gekomen, of zit er meer achter?
Na een spelletje ‘Weerwolven van Wakkerdam’ begint een ware nachtmerrie waarbij er gewonden vallen. Waart er een moordenaar rond in de bossen van Waraine? Hun zoektocht naar de dader ontaardt in een koortsachtige heksenjacht naar de Weerwolf. Steeds meer geheimen komen aan het licht en daaruit blijkt dat niemand is wie hij lijkt. Kunnen ze elkaar vertrouwen? Hun detectivespel loopt al snel uit de hand, maar de belangrijkste vraag blijft onbeantwoord: wie is de Weerwolf?
‘Weerwolven van Waraine’ (2020) is een spannende thriller/detective. Het boek is geschikt voor alle lezers vanaf 14 jaar die van spanning en mysterie houden.


Mijn mening:
Een spannend boek om te lezen.  Het speelt zich af rond de jaren 90. Alle dingen dat wordt benoemd herken ik ook omdat ik in dat tijdperk ook tiener was.
De playstation 2 met de racespel heb ik ook gespeeld en heb het spel ook nog steeds in huis.

Muziek en alles brengt me erg terug naar mijn jeugd. Een spannend verhaal waarbij je echt elke personage gaat verdenken.

Doet mij denken aan Pretty Little Lairs boeken serie en zo meer van zulke boeken.
Hou er zelf wel van omdat het spannend is. Een echte aanrader om te lezen voor komende Halloween in 2021.

 

 

2 Replies to “Weerwolven van Wariane – Eva Linden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *