Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Daily Prompt: Wat wil ik teweegbrengen?

Lieve lezers.

Zal af en toe van deze leuke vragen beantwoorden om totaal wat anders te laten zien dan boeken. Geen idee hoe vaak het gaat gebeuren. Maar dit zal onder dagelijks leven gaan vallen.

 

Welke verandering (groot of klein) wil je dat je blog teweegbrengt in de wereld?

Wat ik wil bereiken met mijn website/blog is dat er meer mensen gaan lezen. Dat ze mijn naam onthouden voor hun schrijfwerk te mogen Proeflezen of Copywriting mogen doen. Dat mensen mijn eigen boeken op ten duur kunnen gaan kopen. Ik probeer na de zomervakantie een schema aan te gaan houden om te gaan schrijven aan mijn manuscripten om daar vele vorderingen mee te maken.

Ik wil dat iedereen haar of zijn eigen leesplezier terug krijgt of plezier erin krijgt om te lezen. Taal is zoveel mooier als je het kan delen. Ik hoef zeker weten geen super grote website te worden. Ik schrijf vooral voor mezelf maar als ik jongeren en volwassenen aan het lezen krijg ben ik ontzettend blij. Dat is vooral mijn doel.. Dat ik eigenlijk allang auteur/dichter ben is eigenlijk een bijzaak.

Wil de wereld laten meegeven dat creatief zijn heel veel tijd kost om je eigen ideeen tot een goed einde te brengen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *