Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Wachten op woensdag ( Frieda Klein 3) – Nicci French.

Frieda Klein 3 - Wachten op woensdag

  • Uitgever: Ambo|Anthos
  • Nederlandstalig
  • 491 pagina’s
  • 9789041423566
  • mei 2013
  • EPUB met digital watermerk

Achterklep:

Wachten op woensdag is een verhaal van verborgen levens, verdwenen meisjes en van de obsessies van diegene die verder kijkt dan de façade van het dagelijkse leven, met alle gevolgen van dien. Een klein meisje vindt het lichaam van haar moeder, die met bruut geweld om het leven is gebracht. Het politieonderzoek brengt een geheim leven aan het licht – maar niet de moordenaar. Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze twee zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van de wrede aanslag die ze ternauwernood overleefde.
Wachten op woensdag is, na Blauwe maandag en Dinsdag is voorbij, het derde luisterboek met Frieda Klein in de hoofdrol. Opnieuw heeft Nicci French een razend spannende en goed geconstrueerde thriller geschreven, waarin het leven van Frieda stapje voor stapje verder wordt blootgelegd. Verkorte versie.

Mijn mening:

Deel drie van de Frieda Klein serie. Een boek die je echt zomaar loslaat.

Het begint met een moord op een jonge vrouw met een gezin. Maar of dat alles is in deze zaak.

Frieda is nog herstellende van vorige zaak en is amper uit het ziekenhuis. Ze is zichzelf volgens anderen haarzelf kwijt. Frieda vind dat allemaal maar onzin en begint langzaam weer een dagje te werken.

Het is weer een spannende verhaal met veel moordenaars. Kan niet wachten dat ik aan deel vier ga beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *