Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Viva Espana – Linda van rijn.

Viva Espana

  • Uitgever: Uitgeverij Marmer Boeken Bv
  • Nederlandstalig
  • 241 pagina’s
  • 9789460681783
  • mei 2014

Achterklep:

Anne geniet volop van haar relaxte leven als makelaar aan de Spaanse Costa. Een gruwelijke vondst in een van de villa’s zet alles op zijn kop… Anne Verhulst geniet met volle teugen van haar leven in Spanje, waar ze werkt op een makelaars- en verhuurkantoor van luxe vakantievilla’s. Het warme klimaat, de zon, de zee en natuurlijk Daniel maken haar leven perfect. Haar Spaanse vriend overlaadt haar met passie, aandacht en de meest uitbundige cadeaus. Hij is een schril contrast met haar nieuwe baas, de zoon van Henk Bleiswijk, die het kantoor van zijn vader heeft overgenomen. Als Anne op een dag de gehandicapte dochter van haar voormalige baas in een van de villa’s vindt, vastgebonden en onder het bloed, is het over met haar zorgeloze leventje. De misselijke actie lijkt een waarschuwing te zijn, maar waarvoor? Als ook het kantoor overhoop wordt gehaald en Anne merkt dat ze wordt gevolgd, wordt ze echt bang. Waarom hebben de criminelen het juist op haar voorzien?

mijn mening:

Eindelijk weer eens een thriller gelezen. Is een tijd geleden dat ik het gelezen heb. Behalve de jeugdthrillers.

Anne woont in het Spaanse Costa Rica. Waar ze werkt als makelaar en een leuke vriendje waar ze bijna een jaar mee gaat. Ze heeft alles wat haar hartje begeerd.

In het hoog seizoen komen  haar vriendinnen ook vakantie te vieren. Maar daarvoor vind Anne, Inge in een villa en dan begint het pas echt. Wie heeft het op hen voorzien? Wat gebeurd er allemaal?  Volgen ze haar niet en ze is toch niet gek.

Het boek leest als een trein en is vlot uit. Gisteravond erin begonnen en vandaag alweer uit. Voor vakantie of tussendoor is het een goed boek.  Niet te spannend en niet bloederig. Als je daar niet van houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *