Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Verdacht – Carry Slee.

Verdacht

  • Uitgever: Carry Slee
  • Nederlandstalig
  • 256 pagina’s
  • 9789048834488
  • september 2016

Dit boek staat in de vakantiebieb.

Achterklep:

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje.
Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht.

Mijn mening:

Een spannende boek van carry slee. Tess en Victor hebben al een tijd verkering als vader van Tess wordt beschuldigd van een misdrijf.

Tess vind het maar niks en zit ermee in de knoop. Dan begint ook nog eens op school. Ze hoopt dat haar vrienden nog wel haar vrienden willen blijven.

Het duurt even voor je erin bent maar het is een echte carry slee boek. De spanning wordt langzaam opgebouwd en je voelt met de personages mee. Vooral met Tess en Victor. Dat zijn dan ook de twee hoofdpersonen in het verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *