Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Val uit het paradijs – Karen Harper.

14759737

Achterklep:

Rechercheur Nate MacKenzie, die de branden onderzoekt, ontdekt een patroon. Letterlijk zelfs, want op elke afgebrande schuur prijkt een geschilderd quiltpatroon van de jonge Sarah Kauffmann. Toeval? Veel van de geloofsgenoten van Sarah, die toch al een buitenbeentje is, zien haar kunstenaarschap als hoogmoed – een hoofdzonde die niet ongestraft mag blijven. Of is de mysterieuze brandstichter iemand van buiten, iemand die de Amish haat…
In ieder geval zal Nate uiterst behoedzaam te werk moeten gaan in een wereld met onbekende regels en wetten, en hij vraagt Sarah om zijn tolk te zijn. Het vlechtwerk van familiegeheimen, gefrustreerde ambitie, wraak en genoegdoening waar ze samen op stuiten, blijkt bijna onmogelijk te ontrafelen. En ondertussen heeft de brandstichter een nieuw doel gevonden..

Mijn mening:

Heb best lang over dit boek gedaan. Wel een jaar en maand om hem uit te lezen, dus vaak aan de kant gelegd. eenmaal in het verhaal gaat het best spannend worden.
Het is geen boek die je snel uitleest. Ik heb er iedere geval wel de tijd voor genomen.
Terwijl ik normaal een snelle lezer ben.

Het is een thriller met een romantisch tintje erin verwerkt. Het boek gaat vooral over wie de brandstichter is. Ondertussen staan de twee hoofdpersonen onder druk van de schuren die in brand zijn gestoken.
Als je geduld hebt met het boek is het een fijn boek om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *