Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Val – Cis Meijer.

Val

  • Uitgever: Uitgeverij De Fontein
  • Nederlandstalig
  • 240 pagina’s
  • 9789026138270
  • juni 2015

Dit boek staat in de vakantiebieb.

 

Achterklep:

Hoe ver ga jij om de waarheid te achterhalen? Lees de jeugdthriller Val van Cis Meijer, bloedstollend spannend! Voor de fans van Mel Wallis de Vries.

Een rotte geur dringt mijn neus binnen. Natte steentjes, verdroogde resten aarde, kleverige spinrag en ik wil niet weten wat voor dode insecten. Het is alsof ik in een open graf woel…

Na de zomer zou Liv naar dezelfde highschool gaan als haar urban climbing- en hartsvriendin Sofia in New York. Maar terwijl Liv de weken aftelt, gedraagt Sofia zich op Skype steeds vreemder. Hun laatste telefoongesprek eindigt in ruzie. Dan ontvangt ze van Sofia een appje: HET SPIJT ME. ALLES KOMT GOED! Een dag later bereikt Liv het afschuwelijke nieuws dat Sofia is omgekomen bij een tragisch ongeval.

Liv twijfelt aan Sofia’s doodsoorzaak. Was het echt een ongeluk? Liv besluit toch naar New York te vertrekken, urban climbing-stad bij uitstek. Met gevaar voor eigen leven gaat ze op zoek naar de waarheid achter Sofia’s verdwijning.

Bloedstollend spannend! Met POLITIE NIET BETREDEN-elastiek.

Mijn mening:

Een spannende boek over twee vriendinnen. Sofia verdwijnt en liv gaat op onderzoek uit. Zal ze achter de ware verhaal komen?  Was het wel een ongeluk?  Liv denkt van niet.

Het is een lekker weglezend boek een echte aanrader. Hou je van spannende boeken dan moet je deze zeker lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *