Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Tweedehands Vleugels ( Tweedehands Vleugels 1) – Vanessa Gerrits.

Tweedehands vleugels

VERSCHIJNT IN JUNI 2016 zowel als epub en paperback. Uitgeverij Dutch Venture Publise.

  • Nederlands
  • 366 pagina’s

Achterklep:

Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan hij dat alleen maar regelen door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen. Een Beschermengel bijvoorbeeld. Iemand zoals Lucy.

Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen.
Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. En al snel staan er levens, harten en vleugels op het spel…

mijn mening:

Vanessa heeft nu nog betere boek neer gezet dan met de eerste versie van dit boek die ze in haar eigen beheer heeft uitgegeven. Veel vlaamse woorden die ze eerst wel gebruikte in de eerste versie zijn eruit gehaald. Het leest nog altijd als een trein het boek.

Ben zeker benieuwd wanneer ik deel twee van de uitgeverij mag gaan lezen en dan is het weer wachten op deel drie waar Vanessa nog mee bezig is te schrijven.

Mochten jullie de eerste recensie willen lezen kan dat natuurlijk ook en die link staat onderaan de pagina van de recensie.

Vanessa heeft een prachtige serie afgeleverd en komt weinig voor dat ik boeken herlees. Dat het dan toevallig tweedehands vleugels is een mazzeltje hebben. Ik lees zelden boeken voor de tweede keer. Vanessa heeft hierbij een primeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *