Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Top 10 van 2022!

Hallo lieve lezers.

Toen was het jaar alweer afgelopen en zijn we gestart in het nieuwe jaar. Zoals elk jaar maak ik een lijstje van tien boeken welke voor mij een top tien vormen. Kan recensie exemplaren zijn maar ook gewoon uit mijn eigen kast. Met het aantal gelezen boeken is het best een klus om daaruit te kiezen. Maak ik veel gebruik van mijn gelezen lijst in goodreads om een goed overzicht te krijgen.

  1. Al mijn moeders – Anita Terpstra.
  2. Close-up – Thysia Huisman.
  3. Rinkeldekink – Martine Bijl.
  4. Van dit en van alles wat – Martine Bijl.
  5. Kopgeld – Ad van Liempt.
  6. Een sprookje – Danielle Steel.
  7. Anne Frank mijn beste vriendin – Alison Lesli Gold.
  8. Lonely Hearts – Jen Minkman.
  9. Na het Achterhuis – Bas van Benda-Beckmann.
  10. Luca ( Chicago Syndicate 2) – Soraya Naomi.

Een verschillende soorten titels maar het valt wel op dat het veel al non-fictie is geworden. Heb afgelopen jaar veel non-fictie gelezen of geluisterd. Het werd wel een moeilijke keuze te moeten maken.

Ben benieuwd wat voor boeken ik dit jaar zal gaan lezen. Wat voor lijstje het gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *