Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Top 10 boeken van 2019.

top-95717_640

Hallo lieve lezers,

Het is weer tijd om een lijstje te schrijven welke mijn favorieten waren van dit jaar. Het jaar is voorbij gevlogen vond ik zelf. Ondertussen zijn de meeste aan het proberen hun reading challenge te gaan halen of hebben het allang behaald( ik dus ook). Zullen we gauw gaan kijken welke boeken in mijn top tien staan.

 1. Ongenadig – Karin Hazendonk.
 2. De Chocolatiers – Jan Moran.
 3. Dor – Neal en Jarrod Shusterman.
 4. De Ashford Affiere – Lauren Willig.
 5. Het geheim van de goudenregen – Chris Houtman.
 6. De slaventocht (Team Mortis 10) – Bjorn Van Den Eynde.
 7. Blind verdriet ( Team Mortis 9) – Bjorn van den Eynde.
 8. De kaarsenmaker van Arronmore ( De Stormwachter 1) -Catherine Doyle.
 9. Het weeskind – Pam Jenoff.
 10. Leraar in oorlogstijd – Mart Benders.

 

Dit is mijn lijstje toevallig wel allemaal recensie exemplaren van dit jaar. Het zijn stuk voor stuk pareltjes om te lezen. Volgens mij zitten er voor iedereen in deze top tien wel wat tussen. Als op de link klikt wordt er een andere tabblad geopend. Zo kan je makkelijker terug naar deze artikel.

Welke boeken vond jij tof dit jaar? Laat je het weten, wie weet pak ik dat boek dan ook nog wel eens op.

4 Replies to “Top 10 boeken van 2019.”

 • Oei, ik vind het altijd heel erg lastig om ‘het beste boek’ ofzo te noemen. Maar als ik andere mensen een boek moet aanraden, dan kies ik vaak voor mijn favoriete auteurs. Tammy Cohen vind ik bijvoorbeeld erg goed, net als Susin Nielsen. Beiden zijn in Nederland nog redelijk onbekend, maar wel erg goed. Een ander boek dat me bijbleef is Schilderslief van Simone van der Vlugt. Het leest makkelijk, maar het verhaal is wel ontzettend goed, en gebaseerd op gedegen onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *