Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Story Time: Modellenwerk en Boekenblogger.

book-1659717_960_720

Hallo lieve lezers.

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Story Time heb gedaan. Vond het wel weer tijd om een totaal andere thema te kiezen dan het afgelopen Story Time: Story Time: 16 en zwanger?, mocht je hem nog niet gelezen hebben kan je op het gekleurde link klikken om hem alsnog te lezen. Dan zal ik nu langzaam aan gaan beginnen aan dit verhaal.

De meeste mensen die mij kennen weten dat ik twee jaar lang modellenwerk heb gedaan. Dat was in de jaren 2010 en 2011. Mocht daarin best veel leren om te netwerken. Maar ook om jezelf als product aan te prijzen. Dat ging best wel goed had om de twee weken wel een shoot staan. Naast dat ik doordeweeks werkte in de horeca bij een kinderboerderij was het soms best zwaar om alles bol te werken. 

Ben er niet mee gestopt omdat ik het niet leuk meer vond maar ik ging een andere uitdaging aan namelijk een opleiding doen van Basis Kok niveau 2. Maar om terug te komen om de twee weken shooten, moesten er ook vaak kleding en schoenen bij gezocht worden. Dat vergt soms best wel tijd om bij elkaar. Ik werkte vaak met fotografen op TFP basis. (leg je later nog wel precies uit wat het inhoudt) Om een korte uitleg te geven: Time Of Print, gaat erom dat zowel fotograaf als model (zelfs soms een visagie) met elkaar gaan samenwerken om hun portfolio te updaten of iets nieuws uit te proberen.  Zo dat bij elke samenwerkende persoon iets aan oplevert. 

Heb er in deze twee jaren zoveel geleerd over het inzetten van Social Media om naam te kunnen maken. Er nu erg profijt van heb als boekenblogger om mijn blog aan te prijzen bij mensen. Het praten erover is daarin ook veel makkelijker geworden.

Na mijn diplomering begon ik te gaan zoeken wat ik nog meer wilde gaan doen. Dat werd een blog starten over boeken. Had al een exprimentje gedaan op een schrijverwebsite om te kijken of dat ging lopen.  Nou dat liep als een speer. Daarom deze blog opgestart maar met geen enkele idee dat ik het nu al bijna vier jaar een boekenblogger ben. Elke jaar gewoon veel meer recensie exemplaren mogen ontvangen en lezen(al kom ik amper aan mijn eigen boeken toe) haha dat is gewoon bijkomend feitje haha. Als model stond ikzelf als product vooraan. Maar met een boekenblog staan juist de boeken vooraan. Ik zelf ben maar een beetje bijzaak geworden. Toch draait deze blog juist om mij en mijn boeken. 

In totaal twee jaar modellenwerk gedaan, ondertussen doe ik vier jaar deze blog. Binnenkort een shoot bij mijn zusje voor mijn blog maar ook om bij haar portofolio groter te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *