Stem! – Merlen Beek-Visser.

Afbeeldingsresultaat voor Stem! marlen

  • ISBN: 978-90-8660-27-8.
  • Titel: Stem!.
  • Auteursnaam: Marlen Beek-Visser.
  • Uitgever: Uitgeverij Ellessy.
  • Aantal pagina’s: 327.
  • Uitgegeven op: 10 april 2015.

Achterklep:

Trudy is een vrouw van 28 jaar, die onzichtbaar door het leven gaat. Ze woont alleen, heeft een weinig inspirerende baan en vrijwel geen sociaal netwerk. Sinds de dood van haar vader is de band met haar moeder en zus alleen maar verslechterd.
Als iemand (een blinde, onbekende man) Trudy erop attendeert dat ze mooi kan zingen, is haar eerste ‘blinde auditie’ een feit. Ze ziet plotseling een mogelijkheid om een nieuw leven te krijgen, om echt gezien te worden.
Ze zet alles op alles om zich voor te bereiden op deelname aan de talentenjacht Stem! (een programma á la The Voice). Al snel ontwikkelt ze een obsessieve belangstelling voor Senna,een van de juryleden van het programma.
Trudy ziet Senna als de sleutel tot haar succes. Vastbesloten om Senna te leren kennen overschrijdt ze gaandeweg elke denkbare grens. Lukt het Trudy om door te dringen tot de audities van Stem! ? Zal zij schitteren op het podium? En wat als ze haar ultieme doel niet bereikt?

Mijn mening:

Een meeslepend boek over Trudy die nogal saai leven lijd. Haar moeder en zuster heeft ze ook weinig mee. Je kunt dit boek vergelijken met Saskia Noort, Judith Visser. Een lekker vlot lezend boek.

Een boek die je in één ruk uit kan lezen omdat het spannend en leuk verhaal is, je weet niet wat je kan verwachten. Het begin komt nogal wat stoffig en soms een beetje langdradig. In het midden word de spanning goed opgebouwd en krijgt het eindelijk echt de thriller. Het duurt wel te lang voor die spanning echt te voelen is.

Dat is best wel jammer. Het duurt te lang voor het echt losbarst. Maar voor een debuut is het een prachtige binnenkomer om ermee te beginnen.

Marlen heeft een goed boek afgeleverd. Hoop dat er nog veel mensen volgen om haar boek te lezen. Ben al benieuwd naar haar volgende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten