Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Rode koningin ( Red Queen 1 ) – Victoria Avayard.

Achterklep:

In de wereld van de zeventienjarige Mare Berrens hebben mensen zilver of rood bloed. Mare en haar familie zijn geboren als lage Roden, voorbestemd om de elite van Zilveren te bedienen. Bovendien bezitten de Zilveren bovennatuurlijke krachten, waardoor ze zo sterk zijn als goden. Als haar beste vriend in het leger moet gaan dienen zet Mare alles op alles om zijn vrijheid terug te winnen. Het lukt Mare om toegang te krijgen tot het koninklijk paleis, waar ze oog in oog komt te staan met de koning. Hij ontdekt bij Mare een verborgen gave – een kracht waarover ze niet had kunnen beschikken – haar bloed is immers rood…

Mijn mening:

Heb dit boek gelezen als maandboek bij een leesclub, was de eerste keer dat ik een Engelse boek las. Het gig dus wel iets langzamer maar eenmaal gewend ging het best wel snel ondanks de weinige tijd om te lezen. Veel stress deze maand. Maar dat is niet belangrijk voor deze blog.

Het is een boek waar je moeilijk in komt en traag op gang komt. Had er meer van verwacht van het boek omdat ik voor het uitkwam eerst hoofdstuk heb gelezen via de app leesditboek. Maar ik heb hem gelezen. Maar ben ook zeker benieuwd naar de rest van de boeken omdat ik toch wel nieuwsgierig ben.
Was eerst instantie voor de team Maven.. maar of dat een goede keus was.. hmm weet ik eigenlijk niet.

Voel me wel raar na dit aparte einde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *