Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Reis door de tijd 10 – Geronimo Stilton.

Reis door de tijd - Denderende dino's

  • Auteur: Geronimo Stilton
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • 9789085924791
  • juli 2018
  • 384 pagina’s

Bedank hierbij De wakkere muis voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Een donkere bioscoopzaal, een filmpremière en drommen knagers: Rokford is klaar voor de nieuwe film van Duifje Duistermuis over dinosaurussen. Ook de Stiltons zitten in de zaal en kunnen niet wachten op de film, nou ja, behalve Geronimo dan. Wanneer Duifje net aan de toeschouwers uitlegt dat de film met een speciale 3D-techniek is gemaakt, lijken de dinosaurussen bijna door het scherm heen te komen. Maar wacht even … ze komen er ook echt doorheen! Een stoet dinosaurussen dendert de bioscoopzaal in! Wat nu? Voor Geronimo zit er niets anders op dan zich klaar te maken voor een reis door de tijd; de dino’s zullen tenslotte toch ook weer terug moeten naar hun eigen tijdperk!

Mijn mening:

Een echte Stilton avontuur. Een reis door de tijd naar de dinosaurus. Het begint met een film in de bioscoop. Maar is het wel een echte 3D film of zijn het echte dino’s.

De wakkere muis heeft ook iets nieuws aan dit boek toegevoegd namelijk hier en daar 3D pagina’s met een 3D bril die bij dit boek is inbegrepen.

Het is een dik boek maar wel een leuk boek en veel informatie over de dieren dat toen leefde en hoe de wereld eruit zag.

Een echte aanrader voor jong en oud. Het kind kan het zelf lezen maar voorlezen kan ook prima. Mijn achternichtje en achterneefjes vinden ze iedere geval prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *