Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Raveleijn ( Raveleijn 1)- Paul van Loon.

Van Loon Raveleijn WT def.indd

achterklep:

Thomas, Joost, hun broer Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa lijken heel gewone kinderen… totdat Joost ze voorgaat, onder de poort door van de magische stad Raveleijn. Tot hun verbijstering groeien ze uit tot ruiters te paard – en dat is niet zomaar.

Volgens oude voorspellingen hebben zij een belangrijke opdracht. Ze moeten Raveleijn en haar bewoners bevrijden van hun overheerser: graaf Olaf Grafhart. De vijf broers en zussen hebben elkaar, ze hebben hun paarden en speciale wapens en genoeg moed om de strijd aan te gaan met de monsterlijke wezens die ze onderweg tegenkomen. Maar hoe komen ze aan de magische krachten die nodig zijn om Olaf Grafhart te verslaan? En de nog grotere verschrikking die hen wacht?

eigen mening:

Het is een heerlijke boek, maar miste de spanning wel betreft de zinnen. Te veel in de namen in het boek maar voor kinderen is het leuk.

Ik had voor het boek uitgelezen had, al de show en de serie gezien van Raveleijn denk dat het daarom ook extra is beinvloed. Ik heb de spanning best gemist. Ik vond het ook moeilijk om in het boek te komen, ik vond het niet echt lekker weg lezen. Voor een kinderboek vond ik het niet erg fijn lezen.

Heb wel betere boeken gelezen van Paul van Loon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *