Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Passie ( Fallen 3) – Lauren Kate.

Passie

Achterklep:

Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend.
Maar misschien hoeft het niet altijd zo te gaan. Luce is er zeker van dat iets, of iemand, uit een vroeger leven haar kan helpen in haar huidige leven. Ze begint aan de belangrijkste reis van dit leven en gaat eeuwen terug om zelf getuige te zijn van haar romance met Daniël en zo hopelijk de sleutel te vinden die hun liefde zal laten voortduren. Cam en het legioen van engelen proberen wanhopig Luce te vangen, maar niemand is zo razend als Daniël. Hij achtervolgt Luce door de eeuwen heen, doodsbang voor wat er kan gebeuren als zij de geschiedenis herschrijft. Hun eeuwige liefde zou dan in vlammen op kunnen gaan, voor altijd.

Mijn mening:
Dit is het derde deel van de Fallen serie, het is verhaal gaat weer verder waar het is gebleven van deel twee. Luce gaat een hele groot uitdaging aan om te achterhalen waarom daniel zo is en zo doet. Ze gaat terug naar haar vorige ikken. Ze verneemt alles wat haar vorige ikken ook beleefden en waar het fout ging. Tweede wereld oorlog komt voorbij en zelfs de eerst wereldoorlog. het is een spannende maar ook veel geschiedenis in het boek verwerkt.

Het is wel een deel die moet lezen om nog meer van het hele verhaal te snappen. Ben benieuwd hoe het slot boek gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *