Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Opstand ( Drivergrent 2) – Vironica Roth.

Achterklep:

De Inwijdingsdag van Tris, die euforisch had moeten zijn, eindigt gruwelijk. Vanaf dat moment is het oorlog tussen de facties. En in tijd van oorlog moeten er kanten gekozen worden. Geheimen worden onthuld en de gevolgen van gemaakte keuzes zijn nog onherroepelijker, en nog krachtiger.
Tris doet alles wat ze kan om haar dierbaren te redden. Gevoelens van rouw en schuld achtervolgen haar terwijl ze worstelt met vragen over vergiffenis, loyaliteit, politiek en liefde. Door ingrijpende nieuwe ontdekkingen en verschuivende relaties, moet Tris volledig accepteren dat ze afwijkend is, zelfs als ze niet weet wat ze daardoor zal verliezen

Mijn mening:

Deel twee van Divergent serie. Na de inwijding breekt er oorlog uit bij de facties. Wat betekend het dat ze afwijkend is?

Helaas zal je daar niet achter komen in dit boek. Je komt vooral het gevecht tegen van four en Tris. Wat gaat er allemaal gebeuren in de oorlog met de facties?

Het is zeker weten erg spannende boek en je blijft erin, je begint helemaal in te leven in de persoon. Je bent 1 met het persoon. Zo mooi geschreven. Het leest heerlijk en je hebt het gauw uit.

Had dit boek binnen een dag uit. Dat zegt echt veel. Had hongerspelen ook binnen een week verslonden dat valt ook onder deze genre van boeken. De hele trilogie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *