Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Oproep: Verhalen voor ebook, Samen staan we sterk!

Hallo lieve lezers.

Ik had op mijn oude website (nog voor mijn gratis boekenblog) een auteurs website. Daar had ik een oproep gehad van verhalen van mensen voor een ebook. Dit project wil ik weer nieuw leven inblazen, daarvoor heb ik nog aantal verhalen nodig om een mooie bundel van te maken.

Heb je een levensverhaal dat je graag kwijt wilt en andere mensen helpen door je verhaal te schrijven? Dan mag je het natuurlijk op gaan schrijven.

Heb je ervaring met Pesten of andere onderwerpen dan ben je van harte welkom.

Op de pagina Boek project haal je meer informatie weg. Welke eisen ik wil van je levensverhaal.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *