Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Ontsnapt aan de dood – Engelina Fenn.

Ontsnapt aan de dood

  • Uitgever: Palmslag
  • Nederlands
  • 1e druk
  • 9789491773990
  • november 2018
  • Paperback

Bedank hierbij de auteur voor het beschikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Hoe ontsnap je uit het criminele circuit en aan een donkere toekomst? Engelina Fenn wist haar verleden achter zicht te laten en verwerkte haar ervaringen in de thriller Ontsnapt aan de dood.

Hoofdpersoon Monica raakt onverwachts verzeild in het criminele circuit en komt in aanraking met drugs. Monica is haar leven niet zeker en wordt beheerst door angst. Ook in de liefde wordt haar vertrouwen telkens op de proef gesteld. Weet ze zich hieruit los te maken en te overleven?

Ontsnapt aan de dood is een aangrijpend debuut waarin het maken van de juiste keuze een belangrijke rol speelt. Drugshandel, afpersing en afrekeningen in het criminele circuit zijn bijna wekelijks in het nieuws, en dit boek laat die rauwe kant van onze samenleving zien.

Mijn mening:

Een boek wat je niet weg kunt leggen omdat het een waargebeurd thriller is. Het is een makkelijk weg lezende boek.

Het boek bevat korte hoofdstukken waardoor het heerlijk wegleest. Elke hoofdstuk wordt de spanning opgebouwd en elke keer dat je denkt dat het is gebeuren er weer heftige gebeurtenissen.

Engelina heeft het top geschreven. Ken haar al van verschillende Schrijverswebsites en ken haar schrijfstijl wel en wist ook altijd al dat ze bezig was met dit boek.

Ze heeft het echt omver geblazen. Een dikke aanrader en op goodreads heb ik dit boek zelfs vijf sterren gegeven.

Je loopt echt mee met de hoofdpersoon en haar gedachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *