Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Ongenadig – Karin Hazendonk.

Bedank hierbij de uitgeverij voor het beschikbaar stellen voor het boek.

Achterklep:
Anouk raakt tijdens een personeelsfeest aan de praat met Sven. Ze is gecharmeerd van hem en de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Sven leest iedere wens uit haar ogen en Anouk is ervan overtuigd dat hij de ideale man is.
Als Sven na een paar maanden vraagt met hem te gaan samenwonen, zet de onzekere Anouk, aangemoedigd door haar tweelingzus Miranda, haar twijfels aan de kant en trekt bij hem in.
Al snel ontstaat er een scheurtje in de perfecte relatie. Sven heeft zijn eigenaardigheden en een bizarre hobby. Anouk probeert uit alle macht daarmee om te gaan.
Na een ongelukje lijkt Sven twee gezichten te hebben. Zijn onverschillige kant laat Anouk aan haar lot over, terwijl zijn zorgzame kant haar het volgende moment liefdevol verzorgt.
Zo ook die ene avond. Anouk slikt de medicijnen die Sven haar heeft gebracht en ze valt in slaap.
Ze wordt echter niet wakker in de slaapkamer en lijkt overgeleverd aan de morbide plannen van Sven.

Mijn mening:

Een spannende boek over Anouk. Anouk werkt bij een reclamebureau in de magement. Tijdens een bedrijfsfeest leert ze Sven kennen. Het is een charmant en lieve man. Maar is hij dat wel?

Dat leer je allemaal in dit verhaal te weten. Het eerste deel vond ik het spannendste om te lezen want daar zat ik op het puntje van mijn stoel. Het laatste gedeelte had ik wel voorspeld. Maar ondanks dat is het weer een super toffe thriller van Karin Hazendonk. Ze blijft mijn favoriet.

0 Replies to “Ongenadig – Karin Hazendonk.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *