Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Offergave ( Acadamicus Vampyrus 6) – Richelle Mead.

Academicus Vampyrus 6 - Offergave

  • Nederlandstalig
  • 575 pagina’s
  • 9789048810437
  • januari 2012

Achterklep:

Rose heeft altijd geleefd volgens haar eigen regels. Ze brak de wet door met haar beste vriendin Lissa weg te lopen van St. Vladimir, versloeg koningin Tatiana en werd verliefd op haar mentor Dimitri. Nu heeft de arm der wet haar ingehaald en zit ze in de gevangenis voor een misdaad die ze niet eens heeft gepleegd. De tijd dringt en Rose verkeert in levensgevaar. De grote vraag is: als je leven in het teken staat van het redden van anderen, wie redt jou dan?

‘De bloedstollende New York Times-bestsellerserie, voor alle fans van de Twilight-saga en Vampire Diaries.’ Ezullia

Mijn mening:

Dit deel is het einde van de spannende reeks van de zes delen. Ze probeert veel dingen recht te zetten ook omdat ze wordt beschuldigd voor de moord op de koningin. Ze komt in de gevangenis te zitten waar Dimi eerst ook heeft gezeten. Zal ze hier nog uitkomen?  Ze weet het niet.

Gelukkig is er nog een zesdelige reeks heb ik vernomen door de groep op facebook waar ik lid van ben, Boekensfans! of boekenverslinders. Ben er erg benieuwd naar die serie. Gaat in de ogen van Sydney.

Alle vampieren komen bij elkaar tot het einde. Komt Rose nog over Dimi heen? Accepteert Dimi ook dat er nooit meer wat wordt met Rose en hem?

Heb heerlijk genoten van dit boek als afsluiter en zelfs nog verassend. Vond het echt niet leuk dat de serie afgelopen is. Binnenkort nog meer series op de blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *