Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Ode aan de auteur: Jen Minkman.

Hallo lieve lezers.

Heeft even geduurd voor er weer een artikel onder deze categorie kwam. Bijna twee jaar eigenlijk oeps was helemaal niet bedoeling. De vorige artikel ging over Ode aan de auteur: Helen Vreeswijk.

Had toen nog geen echte artikel foto ervoor.

Vandaag hebben wij het over Jen Minkman, De meeste kennen haar tegenwoordig vanwege haar uitgeverij Dutch Venture Publishing. Waar ik in de streetteam zit, wat ik echt ontzettend leuk vind om te mogen doen. Een kleinere uitgeverij steunen en helpen de boeken aan de man te brengen. Ik ben één van de vijftig bloggers in haar team.

Jen Minkman:

Jen Minkman

Jen Minkman (1978) schrijft chicklit en young adult-boeken voor uitgeverijen Dutch Venture Publishing en Storm Publishers.
Jen werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op een middelbare school. In haar vrije tijd speelt ze piano, gitaar of viool. Ook leest ze het liefst honderd boeken per jaar, en bij voorkeur schrijft ze er ook een paar! Vaak maakt ze zelf een soundtrack bij haar boeken, omdat muziek altijd een belangrijke rol voor haar speelt bij creativiteit.
Tot dusver zijn haar boeken verschenen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Afrikaans.
©jenminkman.nl
Boeken van Jen Minkman:
Hier komen iedere geval de links van de boeken dat ik al heb gelezen van haar. Van haar eigen uitgeverij maar ook van de andere uitgeverij waar ze bij zat met haar boeken. Heb bijna alles van haar gelezen. Mist nog een paar boeken.
  1. Wonderland – Jen Minkman, Chinouk Thijssen, Eva Moraal, Vanessa Gerrits en vele anderen.
  2. Magisch – Jen Minkman, Eva Moraal, Vanessa Gerrits en vele andere.
  3. Schaduw in de tijd – Jen Minkman.
  4. De wereld achter het water – Jen Minkman.
  5. Recensie: Het boek van voorheen – Jen Minkman.
  6. Recensie: Het laatste licht, het land van hoop – Jen Minkman.
  7. Recensie: Het laatste licht, Het land van dromen – Jen Minkman
  8. Brave New Love – Verschillende auteurs.

Dit zijn tot nu toe de gelezen boeken die ik van Jen Minkman heb gelezen. Ben vanaf het moment dat ik in haar streetteam van Dutch Venture Publishing zit erg dankbaar om daarbij te mogen horen. Ook om met andere boekenliefhebbers over haar boeken mogen praten en aanbevelen aan andere lezers.

We zullen nog veel van Jen Minkman gaan horen. Al is het als eigenaar van haar eigen uitgeverij.

Als je in de zoek Jen Minkman kom je erg ver op mijn website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *