Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Nog steeds niet echt actief hier op mijn website.

Hallo lieve lezers.

Als jullie dit lezen ben ik nog steeds niet echt actief betreft lezen en blijft het hangen bij het lezen van boeken. Ik heb te weinig boeken uit gelezen om een leuke wrapup te schrijven maar ook de andere artikelen schieten erbij in. Ik had zon goede moed om er weer met volle vuur mee te beginnen maar helaas. Ik ben veel te druk met herschrijven en opruimen hier in huis. Heb vaker de laptop dicht dan open. Ben eindelijk weer bezig met de tweede verhaal van mijn ebook Samen staan we sterk!. De volle vuur start is een beetje verdampt. Weet ook niet hoe het komt. Het leven haalt het elke keer weer in.

 

Moet ook achter de schermen eigenlijk weer hard aan het werk aan mijn website..alles schiet erbij in. De lijst wordt groter. De prio is voor mij vooral de herschrijven van mijn ebook. Als ik een aantal boeken heb gelezen hopelijk na deze maand zal ik een wrap up schrijven. Bind mij er niet aan vast. Ben in totaal stuk of zes boeken bezig. Dat is eigenlijk ook niet goed ik weet het.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *