Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Niet volgens script – Jennifer Murgia.

Niet volgens het script

  • Uitgever: Dutch Venture Publishing
  • Nederlands
  • E-book
  • 1230003065266
  • februari 2019
  • Epub zonder kopieerbeveiliging (DRM)

Bedank hierbij Dutch Venture Publishing voor het beschikbaar stellen voor dit boek. Heb de vorige serie ook graag gelezen.

Achterklep:

Als een groepsopdracht op school de populaire Evie Cunningham en de stille Chase Mitman bij elkaar brengt, schudt dat hen allebei op verschillende manieren wakker. Zowel Evie and Chase hebben hun pijn nooit aan de buitenwereld laten zien en beseffen dat ze meer op elkaar lijken dan ze willen toegeven.

Al snel verandert er iets tussen hen. De spanning die er hangt, de kus die volgt… en dan iets wat Evie liever nooit had meegemaakt. Chase is er om haar te steunen en ze voelt zich meer geborgen bij hem dan bij haar eigen vriend.

Maar de vriendschap tussen hen, die uitbloeit tot liefde, wordt duur betaald. Niet iedereen is van mening dat de scheidslijn tussen de haves en de have-nots mag vervagen en iemand wil Evie en Chase op hun plek zetten. Met verstrekkende gevolgen.

Mijn mening:

Een echte spannend ya verhaal waar je in het begin niet veel van begrijpt maar hoe verder je in het boek bent. Kom je er achter wie achter de hele drama zit. Dat ook niets is wat alles lijkt.

Deed mij denken aan 13 minuten. Hun liefde voor elkaar en elkaar leren kennen. Maakt iemand op school heel erg jaloers op hen is.

Wat een goed boek. Wel veel langer over gedaan door mezelf. Want had een leesdip en was veel moe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *