Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Morgenrood ( Twilight 4) – Stephanie Meyer.

  • Nederlands
  • Paperback
  • 9789022563915
  • Druk: 8
  • oktober 2012
  • 608 pagina’s

Achterklep:

Het allerlaatste boek van de allerlaatste film. Met het in twee delen opbreken van Morgenrood, komen we dit najaar met een nieuwe editie die qua omslag aansluit bij de internationale filmposter. Om je collectie nog completer te maken.’Je hoeft niet bang te zijn,’ mompelde ik. ‘Wij horen bij elkaar.’ Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo perfect, zo volmaakt, dat er simpelweg niet aan getwijfeld kon worden. Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me tegen zich aan, als zomer en winter. Ik had het gevoel dat elk zenuwuiteinde in mijn lichaam onder stroom stond. ‘Voor altijd,’ beaamde hij. Bella Swan heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Ze wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen. Morgenrood is het verbazingwekkende slot van het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward, dat begon met Twilight, Nieuwe maan en Eclips. In Morgenrood worden de geheimen en mysteries van deze adembenemende serie eindelijk onthuld.

Mijn mening:

Een bijzondere finale van de Twilight saga. Kan nog steeds geen kant kiezen van de jongens. Beide hebben ze wel iets wat leuk is.

Een spetterende finale en knallende einde. Eerste en tweede deel van het verhaal gebeuren er niet veel spannends. De derde deel kwam er eindelijk spanning en maakte het goed.

Wanneer ik de allernieuwste deel ga lezen is nog de vraag. Ben nu wel even klaar met deze serie.

Niks is wat het allemaal lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *