Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Mislukt – Iris Boter.

Mislukt

  • Uitgever: van Goor
  • Nederlandstalig
  • 256 pagina’s
  • 9789000347759
  • augustus 2016

Bedank hierbij Van der velde Drachten voor dit boek dat in de goodiebag zat na de YA event.

Achterklep:

Zou jij het verleden veranderen als je dat kon??
Loïs krijgt die kans – maar tegen welke prijs?

Loïs zit op de kunstacademie. Niemand mag haar goed verborgen geheim weten en daarom houdt ze iedereen op afstand. Zelfs die lieve en leuke Giel.
Als Loïs haar studentenkamer uit moet, biedt Giel aan om te helpen en dan blijkt dat hij haar wel ziet zitten. Loïs vindt het doodeng en geweldig tegelijk. Al snel vindt ze een kamer bij mevrouw De Vogel in huis. Maar er gebeuren vreemde dingen: de kat lijkt haar te herkennen en Loïs kan opeens prachtig pianospelen, zonder dat ze dat ooit geleerd heeft.

Door Giel breekt er een andere tijd aan. Loïs bloeit helemaal op. Liefde is niet zo moeilijk als ze dacht. Toch mag hij nog steeds niet te dichtbij komen, maar hoelang blijft hij dat accepteren? Dan valt Loïs van de trap en wordt alles anders. Alles.

Mijn mening:

Een verhaal wat eerst heel normaal begint met een opstandige en onzekere puber. Maar gauw kom je er achter dat er heel veel meer achter zit.

Vooral als lois bij mevrouw de vogel wonen en dan gaat alles in een speer. Zal ze ooit Giel weer terug zien. Daar kom je pas achter als je het boek gelezen hebt. Er is wel een terugkomende gebeurtenis wat lois weer herinnert.

Heb erg genoten van dit boek. Het lot heeft besloten dat ik dit boek moest krijgen over paranormale verhaal. Het is het zeker waard geweest. Bedank hier nogmaals Van de velde drachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *