Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Mijn doelen voor 2021.

Hallo lieve lezers.

De meeste bloggers hebben hun doelen al gedeeld. Ik helaas nog niet.

Heb ook niet echt iets interessants te bespreken van wat ik wil gaan doen. Eigenlijk beetje hetzelfde als afgelopen jaar.

Meer series weglezen zodat ik ruimte krijg zowel in mijn boekenkast als mijn ereader:

Onder andere game of thrones verder lezen. Moet aan deel drie beginnen.

De glazen troon serie deel twee beginnen.

De Royals moet ik deel twee ook nog steeds oppakken.

Pretty little liars deel drie nog oppakken.

Gossip girl dit jaar echt gaan afronden. Binnenkort aan deel 8 beginnen.

Dat zijn het lijstje boekenserie’s om te lezen.

Reading challenge:

Dit jaar gewoon weer op 65 boeken neergezet. Heb hem afgelopen jaar niet behaald maar dat geeft helemaal niks. We gaan gewoon weer verder met dit jaar.

Website:

Wil met deze website eerst alles op orde hebben met alle recensies en artikelen over mezelf op zijn plek hebben. Voor ik mijn andere ideeën ga uitwerken. Hoop wel dat ik er verder mee kan achter de schermen. Dat is dan vooral veel schrijven en veel informatie inwinnen.

Kan wel een tipje van de sluier geven gaat vooral over een webshop op deze website worden. Hoe en wat nog geen idee dat gaat nog even afwachten hoe alles gaat lopen.

2 Replies to “Mijn doelen voor 2021.”

  • Ik las er net al over in je reactie bij mijn blog, maar een leuk lijstje met te lezen boeken is het, mooie doelen voor dit jaar. En leuk om te lezen dat jij de gelezen boeken ook van je e-reader haalt. Ik dacht dat ik de enige was die ervan houdt om orde op de e-reader te houden. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *