Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Met gelijke munt – Colleen Cross.

Katerina Carter juridische thrillerserie 2 - Met gelijke munt : een juridische thriller

  • Nederlandstalig
  • 9781988272276
  • februari 2017
  • ePub met kopieerbeveiliging (DRM) van Adobe

Bedank Dutch Ventura Publisching voor het beschrikbaar stellen voor dit boek.

Achterklep:

Fraudeonderzoeker Katerina Carter heeft het moeilijk met de alzheimerdiagnose van haar oom als ze plotseling de grootste zaak uit haar carrière in de schoot geworpen krijgt. Maar alles heeft een prijs…

Als miljardair Zachary Barron Kat inhuurt om onderzoek te doen naar mogelijke verduistering binnen zijn hedgefonds, ontdekt ze een verband met het geheimzinnige en machtige World Institute: een mondiaal bedrijf dat er alles aan doet om regeringen en zelfs de wereldwijde financiële markt in zijn macht wil krijgen. En hoe dieper ze graaft naar hun onfrisse handelspraktijken, hoe meer ze beseft dat ze op het punt staat te verdwijnen in een ravijn vol duister bedrog, gewetenloze corruptie en keihard geweld.

Met de levens van haar familie en vrienden op het spel en haar carrière in de waagschaal moet Kat de moeilijkste beslissing van haar leven nemen zodat ze de mensen van wie ze het meeste houdt kan beschermen. Want het sinistere World Institute gaat over lijken om ervoor te zorgen dat hun geheimen nooit aan het licht zullen komen.

Kat speelt een dodelijk spel: ze moet een vijand die nooit verliest, geen getuigen in leven laat en Kat zelf met de dood bedreigt met gelijke munt terugbetalen…

Mijn mening:

Weer een spannend boek. Dit is deel twee van het boek Nooduitgang. Recensie daarvan is ook op deze blog te lezen.

Korte hoofdstukken dat zorgt dat je in het verhaal blijft hangen. Verhaallijnen lopen goed in elkaar over.

Zowel zakelijk als privé gaat het niet zo lekker met Kat. Dat zorgt voor een spannende avontuur. Ben overigs wel blij dat de slechterikken niet echt bestaan. Het had zomaar waar kunnen zijn en worden. Dat hield ik mezelf wel heletijd voor.

Deze post is ook direct de 300e post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *