Liefde voor boeken Amanda

Waar boekenliefde verder gaat dan lezen.

Loverboys – Helen Vreeswijk.

Afbeeldingsresultaat voor loverboys helen vreeswijk

  • Uitgever: Manteau Jeugd
  • Nederlandstalig
  • 320 pagina’s
  • 9789022327760
  • juni 2012

Achterklep:

Twee doodgewone meisjes ontmoeten een ongewone jongen. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij overlaadt hen met cadeaus en doet alles om het hen naar hun zin te maken. De meiden worden smoorverliefd en dat is precies wat hij wil. Om te bewijzen dat ze van hem houden, gaan ze ver. Veel te ver.

Mijn mening:

Is al een tijdje geleden dat ik hem heb gelezen en had een recensie op plazilla geplaatst toen destijds. Maar vandaag verdrietig nieuws over haar gekregen. Ze is namelijk overleden. Er komen hopelijk volgende maand nog meer boeken van haar online de recensies.

Dit boek is best actueel over loverboys en hoe goed de jongens zijn om de meiden in te palmen en veel voor elkaar krijgen. Zal het de vriendschap van de meiden het gaan kosten en kunnen ze nog uit de handen van hem komen? Daarvoor zal je hem moeten lezen. Heb van het boek goed genoten en vol spanning gezeten.

Dit is alvast een kleine ode aan Heleen Vreeswijk. Rust zacht lieve vrouw en hopelijk heb je geen pijn meer. Zal je boeken missen.

Ps de recensie van dit boek had ik als eerste geschreven in 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *